ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Στη φυλακή 39χρονος που βίαζε κατ' εξακολούθηση την 9χρονη κόρη του

Βόλος: Στη φυλακή 39χρονος που βίαζε κατ' εξακολούθηση την 9χρονη κόρη του
Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ

Ένοχος κρίθηκε ένας 39χρονος πατέρας από τον Βόλο για κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια στην τότε 9χρονη κόρη του.

Ειδικότερα, το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον άνδρα και του επέβαλε ποινή κάθειρξης εννέα ετών με αναστολή, μέχρι η υπόθεση να συζητηθεί σε δεύτερο βαθμό στο Εφετείο.

Ο 39χρονος κατηγορείτο για ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση σε ανήλικο κάτω των 12 ετών, μια υπόθεση που είχε δει το «φως» της δημοσιότητας πριν δύο χρόνια.

Η απόφαση του ΜΟΔ Λάρισας ελήφθη κατά πλειοψηφία με τέσσερα μέλη να ψηφίζουν υπέρ της ενοχής του κατηγορούμενου και τρία (ένορκοι) κατά, ενώ η εισαγγελική πρόταση ήταν να κηρυχθεί ένοχος, χωρίς να του δοθεί αναστολή, σύμφωνα με το δημοσίευμα του magnesianews.gr.

Η υπόθεση γνωστοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2018 με δράστη τον 39χρονο, ο οποίος όταν η σύζυγός του έλειπε στη δουλειά, ασελγούσε σε βάρος της 9χρονης κόρης του. Η δράση του γινόταν μέσα στο σπίτι της οικογένειας στον Βόλο και αποκαλύφθηκε όταν τον αντιλήφθηκε ο 12χρονος ανήλικος γιος του, ο οποίος το είπε στη μητέρα του και εκείνη κατέθεσε μήνυση σε βάρος του.

Μετά την προκαταρκτική έρευνα που είχε πραγματοποιηθεί, του είχαν απαγγελθεί κατηγορίες για αποπλάνηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος, όπως επίσης και για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση κακουργηματικού χαρακτήρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ