ΕΛΛΑΔΑ

Διεθνής Ένωση Αστυνομικών: Τιμητική διάκριση για τη ρεπόρτερ του CNN Greece Μίνα Καραμήτρου

Διεθνής Ένωση Αστυνομικών: Τιμητική διάκριση για τη ρεπόρτερ του CNN Greece Μίνα Καραμήτρου

Σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα από Έλληνες αστυνομικούς, εν ενεργεία και μη, πραγματοποιήθηκε χθες στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης στην Ηλιούπολη η μεγάλη εκδήλωση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

Φέτος, η τοπική διοίκηση Αθηνών –Αττικής της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών έκανε ένα βήμα ακόμη, για να δει ο Έλληνας πολίτης ένα διαφορετικό πρόσωπο του αστυνομικού.

Έτσι διοργάνωσε μια έκθεση ζωγραφικής με έργα Ελλήνων αστυνομικών. Στα πλαίσια της εκδήλωσης τιμήθηκαν αστυνομικοί που έχουν προσφέρει στο έργο της αστυνομίας και ο αρχηγός του σώματος αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που τιμήθηκαν ήταν και η ρεπόρτερ του CNN Greece Μίνα Καραμήτρου, για το ρεπορτάζ που καλύπτει επί σειρά ετών.

Την τιμητική διάκριση παρέλαβε από τον πρόεδρο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, στρατηγό Βλάσση Βαλατσό.

Ανάμεσα στους τιμώμενους ήταν και ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης για τα 16.000 αρχαία αντικείμενα που σε συνεργασία με το τμήμα αρχαιοκαπηλίας της ΕΛ.ΑΣ. επέστρεψαν στα χέρια των επίσημων ελληνικών Αρχών.

89511586 2473631046187734 8530636430970454016 n

Επίσης η αντιστράτηγος ε.α. κ. Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, η υποστράτηγος προϊσταμένη των εγκληματολογικών εργαστηρίων κυρία Πέγκυ Μηνιάτη, καθώς επίσης γυναίκες αστυνομικοί σε νευραλγικά πόστα αλλά και αρκετές προσωπικότητες που βρίσκονται δίπλα στον Έλληνα αστυνομικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ