Επιχείρηση Αντιτρομοκρατικής: Νέες αποκαλύψεις για τους συλληφθέντες στα Σεπόλια
Μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «DHKP-C» φέρονται να είναι τα άτομα που συνελήφθησαν σήμερα κατά τη διάρκεια της επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.
Το εντυπωσιακό είναι το τούνελ 25 μέτρων μήκους και 4 μέτρων βάθους, το οποίο εντόπισαν οι Αρχές μέσα στην μονοκατοικία στην οδό Αυλώνος στα Σεπόλια.
Εκεί, οι αστυνομικοί, εντόπισαν ένα ολόκληρο οπλοστάσιο και συγκεκριμένα αντιαρματικά, καλάσνικοφ, πιστόλια, πυροκροτητές και χειροβομβίδες.
Το συγκεκριμένο τούνελ ξεκινούσε από το κλιμακοστάσιο και έβγαζε στο πεζοδρόμιο έξω από την μονοκατοικία.
Οι Αρχές εκτιμούν ότι εκτός από το σημείο που έκρυβαν το βαρύ οπλισμό, θα το χρησιμοποιούσαν και ως δίοδο διαφυγής, εάν χρειαζόταν.
Η έρευνα της Αντιτρομοκρατικής επεκτείνεται για να διαπιστωθεί εάν τα αντιαρματικά μπορεί να έχουν οποιαδήποτε σχέση με τον οπλισμό που είχε χαθεί από στρατόπεδο στη Λέρο.
Συνολικά, έχουν προσαχθεί 26 άτομα, όμως, δικογραφία σχηματίζεται, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, για 8 με 10 άτομα.
Δένδιας: Μεγαλώνει το αμυντικό αποτύπωμα στην Θράκη με την «Ατζέντα 2030»
13:00
Κλίμα συγκίνησης στην κηδεία του Αναστάση Παπαληγούρα - Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» για τον πρώην υπουργό (pics&vid)
12:50
Στην Βουλή το νομοσχέδιο για το Ενιαίο Ψηφιακό Μητρώο παρακολούθησης υποθέσεων διαφθοράς
12:38
Νέο δανειοδοτικό πρόγραμμα 6,91 δισ. εξετάζει το ΔΝΤ για την Ουκρανία
12:28