ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Με ένταλμα από την Interpol καταζητείται ένας από τους συλληφθέντες

Σεπόλια: Με ένταλμα από την Interpol καταζητείται ένας από τους συλληφθέντες
ΙΝΤΙΜΕ/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Με διεθνές ένταλμα από την Interpol καταζητείται ένας από τους συλληφθέντες της επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας χθες, Πέμπτη, στα Σεπόλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για άτομο το οποίο στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές για υπόθεση που αφορούσε την τουρκική ένοπλη αριστερή οργάνωση DHKP-C.

Παράλληλα, στα εγκληματολογικά εργαστήρια έχει μεταφερθεί και εξετάζεται ο βαρύς οπλισμός που εντόπισε η Αντιτρομοκρατική την Πέμπτη στα Σεπόλια.

Οι εκτιμήσεις των Αρχών είναι ότι ο οπλισμός προοριζόταν για την Τουρκία.

Παράλληλα, έχει ξεκινήσει κύκλος ερευνών για τις σχέσεις και τις επαφές που είχαν οι συλληφθέντες με μέλη εγχώριων τρομοκρατικών οργανώσεων, αλλά και άτομα που ανήκουν στο αντάρτικο πόλης.

Εκτός του βαρύ οπλισμού, χθες, στην μονοκατοικία στην οδό Αυλώνος στα Σεπόλια εντοπίστηκε και ένα σκαμμένο τούνελ 25 μέτρων μήκους και 4 μέτρων βάθους. Το συγκεκριμένο τούνελ ξεκινούσε από το κλιμακοστάσιο και έβγαζε στο πεζοδρόμιο έξω από την μονοκατοικία. Οι αστυνομικοί, εντόπισαν στο σπίτι ένα ολόκληρο οπλοστάσιο και συγκεκριμένα αντιαρματικά, καλάσνικοφ, πιστόλια, πυροκροτητές και χειροβομβίδες.

Διαβάστε επίσης
Νέες αποκαλύψεις για τους συλληφθέντες στα Σεπόλια

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη, επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής πραγματοποιήθηκε και στα Εξάρχεια και συγκεκριμένα σε γραφεία για την αλληλεγγύη σε κρατούμενους στην Τουρκία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ