Αρνητικός στον κορωνοϊό ο 26χρονος που έφτυσε αστυνομικούς
Αρνητικός στον κορωνοϊό είναι ο 26χρονος, όπως έδειξε το πρώτο τεστ, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής με την κατηγορία της μετάδοσης του κορωνοϊού.
Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της σύλληψής του άρχισε να φτύνει τους αστυνομικούς στο πρόσωπο και να τους λέει ότι έχει κορωνοϊό.
Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ είχαν πάρει εντολή από το κέντρο τους να κατευθυνθούν στα νότια προάστια καθώς ο νεαρός έσπαγε αυτοκίνητα.
Όταν έφτασαν στο σημείο, ο 26χρονος άρχισε να τους φτύνει κι όταν τελικά τον συνέλαβαν και τον μετέφεραν στο τμήμα, διαπίστωσαν ότι είχε επιστρέψει από την Αγγλία στις 22 του μηνός κι ότι κανονικά θα έπρεπε να είναι σε καραντίνα.
Οι Αρχές επικοινώνησαν με τον ΕΟΔΥ και δόθηκαν εντολές οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ που ενεπλάκησαν στο περιστατικό να μπουν σε καραντίνα επτά ημερών.
Μαρινάκης: Η αντίδραση στις ψευδείς ειδήσεις δεν είναι υπόθεση μόνο της κυβέρνησης ή ενός κόμματος
12:20
«Ένιωθα ένοχος»: Ο Γουίλ Φέρελ αποκάλυψε τον μοναδικό ρόλο που του δημιούργησε τύψεις
12:09
Στο Συντονιστικό Διαχείρισης Κρίσεων ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Ενημερώθηκε για τις φωτιές
11:57
Τσίγκας: «Επανάληψη της φωτιάς του 2009» το πύρινο μέτωπο στη Βοιωτία
11:54