Στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής «αναρχικός πρόσφυγας» που ζητούσε τον οπλισμό μεταναστών στον Έβρο
Στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας βρίσκεται από χθες αυτοαποκαλούμενος «αναρχικός πρόσφυγας» από το Ιράν, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες καλούσε το αναρχικό κίνημα να οπλίσει τους μετανάστες στον Έβρο, καθώς – όπως χαρακτηριστικά έγραφε σε κείμενό του – «οι σφαίρες είναι ο μόνος τρόπος να ανοίξουν τα σύνορα για όλους τους μετανάστες».
Το κείμενό του, είχε δει το «φως» της δημοσιότητας στους πιο διαδεδομένους ιστότοπους των αναρχικών και ο Ιρανός, αφού περιέγραφε πώς έφτασε στην Ελλάδα, ανέφερε ότι «εμείς οι μετανάστες που βρισκόμαστε μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν θα πρέπει να είμαστε ήσυχοι και πρέπει να βγούμε στους δρόμους μαζί με τους ντόπιους ενάντια σε ό,τι συμβαίνει στα σύνορα Τουρκίας – Ελλάδας».
Άνδρες της Αντιτρομοκρατικής τον εντόπισαν στην περιοχή της Κυψέλης και τον συνέλαβαν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, ο συγκεκριμένος αλλοδαπός διατηρούσε πολύ στενές σχέσεις και επαφές με καταζητούμενο για συμμετοχή στην «Επαναστατική Αυτοάμυνα».
Το αδίκημά του χαρακτηρίζεται ως πλημμέλημα, εμπίπτει, όμως, στον αντιτρομοκρατικό νόμο και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Περιφέρεια Αττικής: Με Κλαυδία και Φουρέιρα η αλλαγή του χρόνου σε Πάρκο Τρίτση και Πεδίον του Άρεως
12:02
Ουκρανία: Δημοψήφισμα για το ειρηνευτικό σχέδιο και εκεχειρία 60 ημερών ζητά ο Ζελένσκι
11:57
Πωλήθηκε το εμβληματικό σπίτι του «Moonstruck» στο Μπρούκλιν από την Έιμι Σούμερ (pics)
11:53
Tσιάρας: Παρατείνουμε τη χαμηλή τιμή στο αγροτικό ρεύμα - «Παράθυρο» σε στήριξη κι άλλων προϊόντων
11:53