Κορωνοϊός: Γυναίκα από δομή προσφύγων γέννησε και βρέθηκε θετική στον ιό
Γυναίκα που διαμένει στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων της Ριτσώνας και η οποία γέννησε την Κυριακή σε νοσοκομείο της Αθήνας, βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναμένονται τα αποτελέσματα της εξέτασης για το βρέφος, ενώ ο πατέρας του μωρού είναι αρνητικός στον ιό.
Στη δομή έχουν μεταβεί κλιμάκια του ΕΟΔΥ και του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, ενώ γίνεται ιχνηλάτηση των επαφών του ζευγαριού και εξετάζεται το εάν η γυναίκα κόλλησε τον ιό στη δομή ή μετά τη μετάβασή της στο νοσοκομείο.
Στη δομή της Ριτσώνας έχουν δημιουργηθεί χώροι υγειονομικής απομόνωσης για την παραμονή εκεί τυχόν ύποπτων κρουσμάτων.
ΧΡΗΜΑ
Μηδενικό φόρο σε τρίτεκνους, απαλλαγή ΕΝΦΙΑ και επαγγελματίες - Τι φέρνει το νέο φορο-νομοσχέδιο
12:53
ΚΟΣΜΟΣ
Ταϊβάν: Νέα παραλαβή αμερικανικών F-16 εν μέσω έντασης με την Κίνα
12:50
ΕΛΛΑΔΑ
Συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος στα Ιωάννινα για πώληση αλκοόλ σε ανήλικες
12:31
ΚΟΣΜΟΣ
Κρακοβία: «Ακούσαμε περίπου 20 πυροβολισμούς» - Μάρτυρες περιγράφουν τη στιγμή της φονικής επίθεσης
12:21
ΧΡΗΜΑ