ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη ο «διαρρήκτης του κορωνοϊού» - «Χτύπησε» πάνω από 20 φαρμακεία

Συνελήφθη ο «διαρρήκτης του κορωνοϊού» - «Χτύπησε» πάνω από 20 φαρμακεία
ΙΝΤΙΜΕ

Ο φόβος και ο τρόμος ιδιοκτητών φαρμακείων, που λόγο της πανδημίας παραμένουν ανοιχτά μέχρι αργά τη νύχτα, είχε γίνει ένας 52 χρόνος διαρρήκτης που είχε «χτυπήσει» πάνω από 20 φαρμακεία.

Στόχος του ήταν κυρίως πόλεις της επαρχίας και η λεία του έφτανε τις 300.000 ευρώ ενώ μέσα σε ένα βράδυ είχε διαρρήξει φαρμακεία σε Λευκάδα και Βόνιτσα.

Την επόμενη νύχτα, κατάφερει να εισβάλλει σε πέντε φαρμακεία στο Αγρίνιο ενώ η έρευνα της ασφαλείας Αγρινίου επεκτείνεται σε Βόλο και Κόρινθο.

Ο ταχυδακτυλουργικός τρόπος που χρησιμοποιούσε για να διάρρηξει τα καταστήματα είναι τόσο αποδοτικός που κατάφερνε να ανοίξει και τα χρηματοκιβώτια που υπήρχαν μέσα στα φαρμακεία και στα οποία οι ιδιοκτήτες τους άφηναν μεγάλα χρηματικά ποσά καθώς, λόγω κορωνοϊού, απέφευγαν τις τράπεζες.

Έτσι σε φαρμακείο στη Βόνιτσα εντόπισε και άρπαξε πάνω από 70.000 ευρώ ενώ σε ένα άλλο λίρες.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας Αγρινίου άρχισαν τις έρευνες και γρήγορα κατάφεραν να ταυτοποιήσουν το δράστη και να τον εντοπίσουν στην Αθήνα όπου είχε έρθει για να κρυφτεί.

Μάλιστα για τις τελευταίες διαρρήξεις είχε φύγει από Αθήνα και χρησιμοποίησε παράδρομους για να φτάσει στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου όπου τον κατέγραψαν οι κάμερες μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα να φτάνει στην περιοχή του Αγρινίου για να κάνει τις διαρρήξεις.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του στο νέο κόσμο βρέθηκαν λίρες καθώς και περίπου 5.000 ευρώ ενώ όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί , χρησιμοποιούσε για τις διαρρήξεις το αυτοκίνητο της πεθεράς του.

Ο 52 χρόνος είναι σεσημασμένος ενώ στο παρελθόν χρησιμοποιούσε το όνομα πολύ γνωστού κακοποιού κάθε φορά που έπεφτε στα χέρια των Αρχών για να θολώσει τα νερά και να μην μπορεί να γίνει εύκολα η ταυτοποίηση του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ