Σύλληψη αγρότη που συμμετείχε στα επεισόδια στο Δαφνί
Συνελήφθη πριν από λίγο αγρότης ο οποίος ενεπλάκη το πρωί της Παρασκευής στα επεισόδια που πραγματοποιήθηκαν στο Χαϊδάρι.
Η Ελληνική Αστυνομία γνώριζε από χθές τα στοιχεία του και τον αναζητούσε.
Ο συλληφθείς οδηγείται αυτή τη στιγμή στη ΓΑΔΑ.
Στο μεταξύ αναζητείται και ένας ακόμη άνδρας, ο οποίος συμμετείχε και αυτός στα επεισόδια.

Την Παρασκευή το πρωί εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν στο Χαϊδάρι, μεταξύ δυνάμεων των ΜΑΤ και αγροτών από την Πελοπόννησο που προσπαθούσαν να φτάσουν στην Αθήνα.

Τα επεισόδια πυροδότησε η απόφαση της αστυνομίας να μην επιτρέψει τη διέλευση τρακτέρ κι αγροτικών οχημάτων προς το κέντρο της Αθήνας, γι αυτό και έστησε "μπλόκο" στη λεωφόρο Αθηνών, στο Χαϊδάρι και σταμάτησε τους αγρότες. Οι τελευταίοι, που ήταν πάνω από 200 άτομα εξαγριώθηκαν κι άρχισαν να επιτίθενται στους αστυνομικούς, πετώντας τους πέτρες κι άλλα αντικείμενα, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε χρήση δακρυγόνων προκειμένου να τους απωθήσουν.
Διαβάστε επίσης
Άνοιξαν οι αιτήσεις για αναπληρωτές και ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς από την ΔΥΠΑ
05:00
Εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων: Την Πέμπτη 11/12 κάνει πρεμιέρα - Τι πρέπει να γνωρίζετε
04:00
Πράσινα τιμολόγια Δεκεμβρίου: Πού κυμαίνονται - Δείτε τις τιμές των παρόχων
03:00
Υποχρεωτικό το IRIS σε όλες τις επιχειρήσεις: Διευκρινίσεις για τα όρια συναλλαγών
02:00