ΕΛΛΑΔΑ

Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας απολογείται σήμερα ο 29χρονος

Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας απολογείται σήμερα ο 29χρονος
Image Photo Services / ΙΝΤΙΜΕ

Στις 12:00 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η απολογία του 29χρονου από τα Ανώγεια, γιου του 63χρονου θύματος, που κατηγορείται για τη δολοφονία 30χρονου κτηνοτρόφου το περασμένο Σάββατο –μια αιματηρή συμπλοκή που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία αλλά και ολόκληρο το πανελλήνιο.

Τα μέτρα ασφαλείας στο δικαστικό μέγαρο Ρεθύμνου αναμένεται να είναι δρακόντεια, καθώς από την πρώτη στιγμή έχουν εκφραστεί φόβοι για βεντέτα.

Παρότι οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως ο 29χρονος σκότωσε τον 30χρονο λίγα λεπτά αφότου ο δεύτερος είχε σκοτώσει τον 53χρονο πατέρα του κατηγορούμενου, η υπόθεση έχει πάρει πλέον νέες διαστάσεις.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα ekriti, οι δύο πλευρές, δια των συνηγόρων τους, παρουσιάζουν αντίθετες απόψεις για το τι πραγματικά συνέβη το βράδυ του Σαββάτου.

Οι συνήγοροι του 30χρονου υποστηρίζουν ότι δεν πυροβόλησε ποτέ, καθώς δεν βρέθηκε πυρίτιδα στα χέρια του. Έκαναν μάλιστα, έκκληση στους αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού να πάνε να καταθέσουν.

Με τη σειρά τους, οι δικηγόροι του 29χρονου υποστηρίζουν πως ο πελάτης τους σκότωσε τον 30χρονο όταν είδε τον πατέρα του να κείτεται νεκρός στο δρόμο.

Μάλιστα, ο δικηγόρος του 29χρονου, Διονύσης Βέρρας, δήλωσε πως το όπλο που παρέδωσε στην αστυνομία η οικογένεια του νεαρού θύματος δεν ήταν αυτό που χρησιμοποιήθηκε στο φονικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ