Κορωνοϊός: Τέλος η καθημερινή ενημέρωση Τσιόδρα και Χαρδαλιά
Από την αρχή της εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα μας, είχε καθιερωθεί η καθημερινή ενημέρωση των πολιτών από τον λοιμωξιολόγο και εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας, Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά.
Ωστόσο, η ενημέρωση το επόμενο διάστημα αναμένεται να αραιώσει.
Το επόμενο χρονικό διάστημα θα βλέπουμε τον κ. Τσιόδρα και τον κ. Χαρδαλιά πιθανότατα τρεις φορές μέρες τη βδομάδα -και πιο συγκεκριμένα κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.
Η Κυριακή επιλέχθηκε ως μέρα ενημέρωσης επειδή πολλά μέτρα αίρονται τις Δευτέρες, με αποτέλεσμα αρκετές φορές να υπάρχει ανάγκη διευκρινίσεων.
Στη σημερινή ενημέρωση θα παραστεί και ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης.
Σημειώνεται πως και σε άλλες χώρες «χαλαρώνει» η ενημέρωση των πολιτών, όπως στη Γερμανία όπου αποφασίστηκε η παύση της καθημερινής ενημέρωσης από το Ινστιτούτο Κοχ, η οποία θα επανέλθει μόνο εάν κριθεί αναγκαίο.
Θεσσαλονίκη: Παρολίγο τραγωδία σε διάβαση: Οδηγός λεωφορείου αγνόησε κατεβασμένες μπάρες
10:12
Μητσοτάκης μετά το «όχι» των αγροτών: Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα - Εξετάζουμε νέα μέτρα
10:02
Τραμπ για ενδιάμεσες εκλογές: «Πρέπει να κερδίσουμε, αλλά, ξέρετε, στατιστικά είναι πολύ δύσκολο»
09:50
Λακωνία: Με επιτυχία στέφθηκε η επιχείρηση διάσωσης 13χρονης που έπεσε σε πηγάδι (vid)
09:38