ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζεται η «μάχη της πλατείας»: Εικόνες συνωστισμού σε Αγία Παρασκευή, Λυκαβηττό

Συνεχίζεται η «μάχη της πλατείας»: Εικόνες συνωστισμού σε Αγία Παρασκευή, Λυκαβηττό
ΙΝΤΙΜΕ

Εικόνες συνωστισμού παρατηρήθηκαν και χθες, Παρασκευή, σε διάφορες περιοχές της Αττικής με χαρακτηριστικές τις εικόνες στον Λυκαβηττό, τη Νέα Σμύρνη αλλά και την Αγία Παρασκευή.

Δεκάδες νεαροί κινήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (08/05), όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, στην πλατεία Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή, με μηχανάκια. Στη συνέχεια πορεύθηκαν προς το Χαλάνδρι, όπου ήδη είχαν συγκεντρωθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και έτσι δεν υπήρξε κάποια ένταση.

Νέα Σμύρνη

Μικροί και μεγάλοι επέλεξαν να κάνουν τη βόλτα τους στην πλατεία Νέας Σμύρνης, απολαμβάνοντας τον καλό καιρό. Κάποιοι προτίμησαν να κάνουν βόλτα στον πεζόδρομο της πλατείας, ενώ άλλοι κάθισαν στα παγκάκια ή γύρω από τα σιντριβάνια.

Ηλιούπολη

Παρόμοιο σκηνικό και στην πλατεία Ηλιούπολης. Άτομα κάθε ηλικίας, ακόμη και ηλικιωμένοι, βγήκαν και κάθισαν σε παγκάκια, χωρίς να τηρήσουν τις αποστάσεις που συνίστανται από τους ειδικούς για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού.

Λυκαβηττός

Το πάρκινγκ στο Λυκαβηττό ήταν γεμάτο το απόγευμα της Παρασκευής καθώς εκατοντάδες Αθηναίοι έσπευσαν με τα Ι.Χ. τους να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ