ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στο Λουτράκι: Τι αναφέρει ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής για τους τέσσερις νεκρούς

Τραγωδία στο Λουτράκι: Τι αναφέρει ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής για τους τέσσερις νεκρούς
Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Περαιτέρω στοιχεία για τις συνθήκες της τραγωδίας στο Λουτράκι, έδωσε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Βασίλης Βαθρακογιάννης.

Ο κ. Βαθρακογιάννης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εξήγησε πως ο χώρος στον όποιο εντοπίστηκαν οι τέσσερις άνθρωποι ήταν σαν πηγάδι και σαν σπηλιά.

Το βάθος του ήταν περίπου 20 μέτρα.

Ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής ανέφερε ότι διερευνώνται και τα αίτια του θανάτου και γιατί είχαν μεταβεί στο συγκεκριμένο σημείο τα ξημερώματα.

spilaio loytraki


Πηγή: CNN Greece

Τραγωδία στο Λουτράκι: Το σημείο όπου εντοπίστηκαν νεκροί οι τέσσερις άνδρες

Όπως επιβεβαίωσε, οι ηλικίες των θυμάτων είναι από τα 35 έως 65 έτη.

Η τοπική ιστοσελίδα Loutraki 365 υποστηρίζει πως οι άνδρες έψαχναν για λίρες και βρήκαν τραγικό θάνατο την ώρα που προσπαθούσαν να πυροδοτήσουν κάποιο εκρηκτικό μηχανισμό. Στο σημείο εντοπίστηκε, κατά πληροφορίες, και μια γεννήτρια.

loytraki

Μάλιστα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του ίδιου μέσου, κάποιοι εξ αυτών φέρεται να βρέθηκαν νεκροί ενώ ακόμα κρατούσαν τα καλώδια στα χέρια τους.

Με βάση αυτό το σενάριο, άμεσα απαγορεύθηκε η κυκλοφορία προς το σημείο υπό τον φόβο κάποιας νέας έκρηξης, ενώ περίπου στις 5:00 τα ξημερώματα, ξεκίνησε η επιχείρηση για την ανάσυρση των πτωμάτων.

Τις Αρχές ειδοποίησε μια γυναίκα που όπως αποδείχθηκε αργότερα ήταν η σύζυγος του ενός εκ των τεσσάρων θυμάτων. Μάλιστα, είχε μαζί της και τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ