Ο Αμβρόσιος αφόρισε Μητσοτάκη, Κεραμέως και Χαρδαλιά
Πιο συγκεκριμένα, ο Αμβρόσιος αφόρισε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως και τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Χαρδαλιά.
Ο πρώην Μητροπολίτης διάβασε σήμερα το πρωί τον αφορισμό, μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας στον Μητροπολιτικό Ναό Παναγιάς Φανερωμένης Αιγίου.
Ο Αμβρόσιος είχε… προειδοποιήσει ότι θα προχωρήσει στην κίνηση αυτή την εβδομάδα που πέρασε, βάζοντας στο «στόχαστρο» την υπουργό Παιδείας.
Σε ανάρτηση στο προσωπικό του ιστολόγιο, ο πρώην Μητροπολίτης είχε εξαπολύσει «παρά» κατά της Νίκης Κεραμέως επειδή είχε δηλώσει πως ο κορωνοϊός μεταδίδεται και με το σάλιο.
Μάλιστα, της είχε ζητήσει να ανακαλέσει δημόσια τη δήλωσή της αυτή.
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Από τον Τζον Σνόου, στη Μπάφι και τον Σέρλοκ: Οι τηλεοπτικοί ήρωες που... αρνούνται να πεθάνουν
08:10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Προσυνεδριακοί τριγμοί στο Κίνημα Δημοκρατίας του Στέφανου Κασσελάκη: Οι αποχωρήσεις, η διαγραφή Οικονόμου και ο παράγοντας Καρυστιανού
08:00
ΕΛΛΑΔΑ
Νέα Πέραμος: Εξετάζεται αν ο 27χρονος είχε σχέσεις με θύμα δολοφονίας στη Δυτική Αττική - Στο μικροσκόπιο τα κίνητρα (vid)
07:55
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Grammy 2026: Όταν το κόκκινο χαλί έγινε σκηνή τόλμης, λάμψης και υψηλής μόδας
07:50
ΕΛΛΑΔΑ