ΕΛΛΑΔΑ

Κέρκυρα: Μυστήριο παραμένει ο θάνατος της 29χρονης - Σήμερα η ιατροδικαστική εξέταση

Κέρκυρα: Μυστήριο παραμένει ο θάνατος της 29χρονης - Σήμερα η ιατροδικαστική εξέταση
Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Μυστήριο παραμένει ο θάνατος της 29χρονης μέσα στην Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου Κέρκυρας, όπου νοσηλευόταν το παιδί της.

Η γυναίκα εντοπίστηκε λιπόθυμη από άλλο συνοδό ασθενούς, όταν ακούστηκε το έντονο κλάμα του παιδιού της και έσπευσε να δει τι συμβαίνει.

«Δυο παιδάκια έχει, το ένα είναι 15-16 μηνών και το άλλο είναι 2-3 μηνών. Είναι λίγο δύσκολο» δήλωσε στενός φίλος της οικογένειας, ενώ πρόσθεσε, μιλώντας στο Star, πως η κοπέλα δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας.

«Την είδε μια συνοδός άλλου παιδιού να πέφτει κάτω. Φώναξε τις νοσηλεύτριες, φώναξε τους γιατρούς, προσπάθησαν να την επαναφέρουν. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε και είμαστε λίγο σοκαρισμένοι. Ήταν τόσο γρήγορος ο θάνατος» είπε ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, Λεωνίδας Ρουμπάτης.



Οι γιατροί τηλεφώνησαν αμέσως στον σύζυγό της λέγοντας του αρχικά πως η 29χρονη δεν αισθάνεται καλά. Τόσο ο ίδιος όσο και η υπόλοιπη οικογένεια, βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Κέρκυρα: Σοκαρισμένη η οικογένεια της 29χρονης - «Δεν είχε τίποτα»

Οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών κάνουν λόγο για ανεύρυσμα ή κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα, ενώ απαντήσεις αναμένεται να δώσει σήμερα η ιατροδικαστική εξέταση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ