ΕΛΛΑΔΑ

Φονικό στο ΚΥΤ της Μόριας: Συνελήφθη η 23χρονη Αφγανή που σκότωσε ομοεθνή της

Φονικό στο ΚΥΤ της Μόριας: Συνελήφθη η 23χρονη Αφγανή που σκότωσε ομοεθνή της
AP Photo/Michael Varaklas

Στη σύλληψη της 23χρονης Αφγανής που το βράδυ της Παρασκευής σκότωσε ομοεθνή της στον καταυλισμό της Μόριας προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το αιματηρό επεισόδιο ήταν αποτέλεσμα διαπληκτισμού ανάμεσα στις δυο γυναίκες, ενώ μετά τον φόνο η 23χρονη τράπηκε σε φυγή.

Μετά τη σύλληψη της παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, καθώς και της παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα.

Κανείς δεν ξέρει ακριβώς λόγους που όπλισαν το χέρι 23χρονης Αφγανής στον καταυλισμό μέσα στο ΚΥΤ της Μόριας που την Παρασκευή στις 7 το απόγευμα μαχαίρωσε στο λαιμό και σκότωσε την ομοεθνή της.

Χαρακτηριστικό πάντως της αγριότητας της συμπλοκής ήταν ότι το θύμα μεταφέρθηκε στο ιατρείο του ΕΟΔΥ στον καταυλισμό κυριολεκτικά σφαγμένη και ήδη νεκρή.

Στην εντατική 21χρονος μετά από συμπλοκή στη Μόρια

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης ένας 21χρονος Αφγανός, ο οποίος ενεπλάκη με ομοεθνή του στον καταυλισμό της Μόριας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο νεαρός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια συμπλοκής με μαχαίρια με 18χρονο ομοεθνή του, ο οποίος και συνελήφθη, το βράδυ του Σαββάτου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ