ΕΛΛΑΔΑ

Παντελής Παντελίδης: Ένα τελευταίο αντίο στο σημείο του τροχαίου

Παντελής Παντελίδης: Ένα τελευταίο αντίο στο σημείο του τροχαίου
CNN GREECE

Για ένα τελευταίο αντίο και ένα λουλούδι ήρθαν δεκάδες θαυμαστές του Παντελή στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του το πρωί της Πέμπτης, στη λεωφόρο Βουλιαγμένη στο ύψος του Ελληνικού.

Χειροκροτήματα, μουσική -ασφαλώς του Παντελή- και δάκρυα ήταν η ατμόσφαιρα που επικρατούσε. Τη συγκέντρωση οργάνωσαν οι θαυμαστές του Παντελίδη, σοκαρισμένοι από τον ξαφνικό χαμό του αγαπημένου τους τραγουδιστή.

Το εντυπωσιακό είναι πως στη σχετική σελίδα του Facebook δήλωσαν πως θα παρευρεθούν πάνω από 4000 άνθρωποι.

IMG 7357
IMG 7363

Σήμερα το πρωί χιλιάδες κόσμου, φίλοι, συγγενείς, καλλιτέχνες και συνεργάτες του Παντελίδη, συνέρευσε στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία, αλλά και στο Κοιμητήριο Μεταμορφώσεως, για να πουν το τελευταίο αντίο στον τραγουδιστή.

Το απόγευμα της Παρασκευής, περισσότερα από 300 άτομα βρέθηκαν έξω από το πατρικό σπίτι του Παντελή Παντελίδη, όπου είχε μεταφερθεί η σορός του, θέλοντας με την παρουσία τους να αποδώσουν φόρο τιμής στον δημοφιλή λαϊκό τραγουδιστή, αλλά και να συμπαρασταθούν στην οικογένειά του.

Στην γειτονιά επικρατεί απέραντη θλίψη με τους περίοικους να μιλάνε με τα καλύτερα λόγια τον εκλιπόντα τραγουδιστή. Όπως αναπάντεχα έγινε γνωστός και αγαπήθηκε από τον κόσμο, άλλο τόσο αναπάντεχα έφυγε από τη ζωή, στο μοιραίο δυστύχημα. Ο Παντελής Παντελίδης είχε μπει στις καρδιές χιλιάδων ανθρώπων που αγάπησαν από την πρώτη στιγμή τα τραγούδια του, αλλά και τον ίδιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ