ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Διατηρεί τη στάση σιωπής η 35χρονη – Τα νεότερα για την υγεία της Ιωάννας

Επίθεση με βιτριόλι: Διατηρεί τη στάση σιωπής η 35χρονη – Τα νεότερα για την υγεία της Ιωάννας
INTIME/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ελάχιστα πιο συνεργάσιμη με τις Αρχές φαίνεται πως είναι η 35χρονη προφυλακισθείσα για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα.

Ωστόσο, εξακολουθεί να μην παραδέχεται τίποτα για την επίθεση, ενώ δεν έχει καν αναφερθεί σε αυτή. Η παρακολούθησή της από κοινωνικό λειτουργό και ψυχολόγο των φυλακών Κορυδαλλού, όπου βρίσκεται, συνεχίζεται, με τη ψυχολογική της κατάσταση να χαρακτηρίζεται πιο ήρεμη και καλύτερη.

Την ίδια ώρα, τα βασικά ερωτήματα που απασχολούν ακόμη την ΕΛ.ΑΣ. σχετίζονται με το πού αγόρασε το βιτριόλι και το GPS η 35χρονη, καθώς και από πότε σχεδίαζε την επίθεση.

Τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια αναμένονται.

Καλά τα νέα για την υγεία της Ιωάννας

Αισιόδοξοι είναι, στο μεταξύ, οι γιατροί για την κατάσταση της υγείας της 34χρονης Ιωάννας, καθώς έχουν καταφέρει να σώσουν το αριστερό της μάτι.

«Η Οφθαλμολογική κλινική του Θριάσιου δούλευε όλο αυτόν τον καιρό προκειμένου να επουλωθεί το τραύμα στο μάτι. Αυτή τη στιγμή έχει επουλωθεί και το μάτι έχει ανακτήσει την όραση του. Ωστόσο υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Υπενθυμίζεται ότι μέσα στις πέντε εβδομάδες που νοσηλεύεται η κοπέλα, έχει υποβληθεί σε τέσσερα χειρουργεία.

Η οικογένεια του θύματος περιμένει ακόμη μια «συγγνώμη»

Εξηγήσεις περιμένει ακόμα η οικογένεια της Ιωάννας.

«Αντιμετωπίζει το θέμα με ευγένεια και καρτερία και περιμένει κάποια στιγμή να έρθει εντίμως απέναντί της να της εξηγήσει και να ζητήσει και ένα συγγνώμη» δήλωσε στο Mega ο συνήγορός της, Νίκος Αλεξανδρής.

«Η άτυχη Ιωάννα τελείως άδικα και χωρίς κανένα λόγο δέχτηκε αυτή την επίθεση από ένα άτομο, που σύμφωνα με την προσωπική μου άποψη, είχε εμμονές» είπε από την πλευρά του ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ