Προκλήσεων συνέχεια: Τουρκικά μαχητικά πέταξαν πάνω από Παναγιά και Οινούσσες
Στο FIR Αθηνών εισήλθε ζεύγος τουρκικών F-16, που χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης πέταξε πάνω από την Παναγία και τις Οινούσσες.
Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, το οποίο επικαλείται σε τηλεγράφημά του και το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ – ΜΠΕ) τα τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από την Παναγιά και τις Οινούσσες στα 3.500 πόδια στις 14:29.
Στη συνέχεια, το ζεύγος ξαναπέταξε πάνω από τις Οινούσσες στα 5.000 πόδια.
Νωρίτερα το μεσημέρι έτερο ζεύγος τουρκικών F-16 που είχε εισέλθει στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης επίσης, πέταξε πάνω από τις Οινούσσες και την Παναγιά στα 25.000 πόδια ενώ στη συνέχεια πέταξε πάνω από τη βορειοανατολική πλευρά της Λήμνου στα 27.000 πόδια.
Σε όλες τις περιπτώσεις τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες κατά πάγια τακτική.
Η Ινδία καλεί τους πολίτες της να εγκαταλείψουν το Ιράν ενώ οι ΗΠΑ σφίγγουν τον κλοιό
15:02
Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ συμμετέχει στο πρόγραμμα του SXSW σε συζήτηση για το σύνολο του έργου του
15:01
Taxi Driver στα 50: Όταν ο Μάρτιν Σκορσέζε έκανε τη Νέα Υόρκη έναν εφιάλτη που όλοι λάτρεψαν
14:51
Scooby - Doo: Η Μακένα Γκρέις «κλείδωσε» τον ρόλο της Daphne στη νέα live - action σειρά του Netflix
14:38