ΕΛΛΑΔΑ

Παντελής Παντελίδης: Ακαριαίος ήταν ο θάνατός του σύμφωνα με την ιατροδικαστκή έκθεση

Παντελής Παντελίδης: Ακαριαίος ήταν ο θάνατός του σύμφωνα με την ιατροδικαστκή έκθεση

Ακαριαίος ήταν ο θάνατος του 33χρονου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη και προκλήθηκε από ένα μόνο τραύμα, όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική έκθεση.

Πιο συγκεκριμένα, μια λυγισμένη λαμαρίνα, η οποία πέρασε μέσα από την οροφή του τζιπ που οδηγούσε ο Παντελίδης, είναι αυτή που προκάλεσε το θανατηφόρο τραύμα στον λαϊκό τραγουδιστή και του στοίχισε τη ζωή.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, η ίδια λυγισμένη λαμαρίνα, μέρος των κιγκλιδωμάτων στα οποία προσέκρουσε το όχημα, τραυμάτισε σοβαρά και την 30χρονη Μυρσίνη Αρναούτη, η οποία καθόταν στο πίσω κάθισμα. Η 30χρονη κοπέλα τραυματίστηκε στα πάνω και στα κάτω άκρα και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Στο μεταξύ, σύντομη κατάθεση έδωσε η 21χρονη Φρόσω Κυριακού, στην οποία είπε ότι αυτή τελικά καθόταν στη θέση του συνοδηγού και όχι η 30χρονη Μυρσίνη Αρναούτη, όπως έλεγαν οι πρώτες πληροφορίες.

Η 21χρονη κατάθεσε στην αστυνομία πως δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας και πως δεν θυμάται το αυτοκίνητο να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Σύμφωνα με όσα είπε την ώρα της πρόσκρουσης το χέρι του Παντελή Παντελίδη πλέκεται στα σίδερα και τον ιμάντα της ζώνης.

Την ίδια ώρα οι πραγματογνώμονες που έχει ορίσει η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζουν τις έρευνες για τα αίτια που προκάλεσαν το δυστύχημα, ενώ ο πραγματογνώμονας της οικογένειας, που βρέθηκε στο σημείο και εξέτασε τα στοιχεία, ισχυρίζεται ότι ο τραγουδιστής δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα πριν από την πρόσκρουση.

Όπως ανέφερε ανώτατος αξιωματικός της Τροχαίας, “ερευνώνται τα πάντα. Τυχόν βλάβη στα φρένα, στο γκάζι, ακόμα και το σχεδόν απίθανο ενδεχόμενο της δολιοφθοράς. Το επικρατέστερο σενάριο, όμως, είναι ο οδηγός να έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το όχημα να φύγει με δύναμη εκτός δρόμου”.

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να διαπιστωθεί αν είχε γίνει κατανάλωση αλκοόλ, αναμένεται να βγουν σε ένα μήνα.

Διαβάστε επίσης:

Παντελής Παντελίδης: Τι αποκαλύπτουν για το δυστύχημα έρευνες και καταθέσεις

Παντελής Παντελίδης: Ένα τελευταίο αντίο στο σημείο του τροχαίου

Παντελής Παντελίδης: Σε λάθος χειρισμό οφείλεται το δυστύχημα

Παντελής Παντελίδης: Μια είδηση που προκάλεσε σοκ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ