ΕΛΛΑΔΑ

Παντελής Παντελίδης: Σε λάθος χειρισμό οφείλεται το δυστύχημα

Παντελής Παντελίδης: Σε λάθος χειρισμό οφείλεται το δυστύχημα
Παντελής Παντελίδης Facebook

 Νέες πληροφορίες για το δυστύχημα από τις αρχές αναφέρουν ότι ο Παντελής Παντελίδης δεν έτρεχε πολύ και το τροχαίο οφείλεται σε λάθος χειρισμό, στη μοιραία στροφή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του CNN Greece, ο Παντελίδης δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα πριν το δυστύχημα. Όμως, το γεγονός ότι δεν γνώριζε καλά το δρόμο στο συγκεκριμένο σημείο και πήρε απότομα την αριστερή στροφή, ήταν μοιραίο. Στο οδόστρωμα δεν υπήρχαν ίχνη φρεναρίσματος, ενώ δεν υπήρχε και εμπλοκή του ABS του οχήματος.

Οι αρχές έχουν λάβει DNA από τα καθίσματα και τις ζώνες για να είναι για να διαπιστώσουν 100% που βρισκόταν ο καθένας και αν φορούσαν ζώνες. Σε έναν μήνα περίπου θα βγουν τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του CNN Greece, ο πραγματογνώμονας που έχει ορίσει η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη για να ερευνήσει τα αίτια του δυστυχήματος, εξέτασε τα δεδομένα και πηγές κοντά στην οικογένεια εκτιμούν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα με το τζιπ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχει εξετάσει, δείχνουν ότι ο τραγουδιστής οδηγούσε με 60 χιλιόμετρα την ώρα.

Όσον αφορά στο σημείο του δυστυχήματος, σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα, η συγκεκριμένη στροφή είναι απότομη, όμως το οδόστρωμα δεν ήταν ολισθηρό, για να προκαλέσει την απώλεια του ελέγχου από τον οδηγό.

pp

Πηγή: CNN Greece

Ο πραγματογνώμονας σύμφωνα με την οικογένεια φέρεται να αποδίδει το μοιραίο δυστύχημα στην απειρία του Παντελή Παντελίδη, σε ότι αφορά την οδήγηση τέτοιου τύπου οχημάτων. Παρότι έμπειρος οδηγός, ο δημοφιλής τραγουδιστής πρόσφατα άρχισε να οδηγεί τζιπ, καθώς στο παρελθόν οδηγούσε σπορ διθέσια αυτοκίνητα.

simeiotroxaiou2

Πηγή: CNN Greece

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, ενώ βρισκόταν πάνω στην απότομη στροφή, αν και δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο μη μπορώντας να ελέγξει το κέντρο βάρος του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να καταλήξει στις προστατευτικές μπάρες, σύμφωνα με τις ίδιες εκτιμήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του Παντελή Παντελίδη φτάνει από στιγμή σε στιγμή το απόγευμα στο πατρικό του σπίτι, ενώ αύριο το πρωί θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκήνυμα πριν την κηδεία.

Διαβάστε ακόμη

Παντελής Παντελίδης: Το Σάββατο στις 2 το μεσημέρι η κηδεία

Παντελής Παντελίδης: Μια είδηση που προκάλεσε σοκ

Παντελίδης: Παραμένουν νοσηλευόμενες στον Ευαγγελισμό οι δύο γυναίκες που ήταν μαζί του

Παντελής Παντελίδης: Πενθούν οι Έλληνες τραγουδιστές

Παντελίδης: Η έκθεση της Τροχαίας για το δυστύχημα του τραγουδιστή

ΔΗΜΟΦΙΛΗ