Αγρότες: Ένταση στο αγροτικό συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης
Απογοητευμένοι από τα διαδοχικά ραντεβού με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, οι αγρότες, αποφάσισαν να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους και την Παρασκευή πραγματοποιούν συλλαλητήριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Η συμπρωτεύουσα βρίσκεται υπό την πολιορκία των τρακτέρ που έχουν προκαλέσει κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους, ενώ οι αγρότες έχουν συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθούν έξω από το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.
Μάλιστα το μεσημέρι σημειώθηκε ένταση, όταν μερίδα αγροτών επιχείρησαν να ρίξουν με τη βοήθεια ενός τρακτέρ, την κεντρική καγκελόπορτα του υπουργείου, η οποία είναι κλειστή.
Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων η ένταση αποκλιμακώθηκε και οι αγρότες συνεχίζουν ήρεμα την κινητοποίησή τους.
ΧΡΗΜΑ
Ακρίβεια: Παρεμβάσεις για την οικονομική ανακούφιση των συνεπών οφειλετών και μειώσεις φόρων
11:00
ΑΠΟΨΕΙΣ
Επιστρέφοντας στο καταφύγιο της μουσικής στα 30
10:51
ΕΛΛΑΔΑ
Οδηγός έκλεψε βαν και παρέσυρε αυτοκίνητα στο Παλαιό Φάληρο – Βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ
10:41
CULTURE
Το νησί των επιδημιών και της σιωπής έξω από τη Βενετία
10:30
ΧΡΗΜΑ