Kιμπουρόπουλος: Nα μην πληρωθεί η πρώτη δόση μέχρι να εκδικαστούν τα ασφαλιστικά στο ΣτΕ
Να μην πληρώσουν άμεσα την πρώτη δόση του τιμήματος για τις τηλεοπτικές άδειες ζήτησαν οι εκπρόσωποι των νέων κατόχων τηλεοπτικής άδειας από το γενικό γραμματέα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Λευτέρη Κρέτσο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ΣΚΑΪ.
Συγκεκριμένα ο διευθύνων σύμβουλος του ΣΚΑΙ Κώστας Κιμπουρόπουλος δήλωσε ότι οι εκπρόσωποι των τηλεοπτικών σταθμών έθεσαν θέμα μη καταβολής της πρώτης από τις τρεις δόσεις στις 16 Σεπτεμβρίου, διότι την ίδια ημέρα αναμένεται η ανακοίνωση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για τα ασφαλιστικά μέτρα.
Επί της ουσίας οι κάτοχοι τηλεοπτικών αδειών ζητούν να δημοσιοποιηθεί πρώτα η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και στη συνέχεια να καταβάλλουν το 1/3 του τιμήματος που συμφώνησε έκαστος εκ των τεσσάρων για την τηλεοπτική άδεια ώστε να μην δημιουργηθούν παράπλευρα ζητήματα.
Ο κ. Κιμπουρόπουλος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι ο έλεγχος του πόθεν έσχες θα ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα ενώ επανέλαβε τη θέση του σταθμού του πως είναι υπέρ των ελεύθερων διαδικασιών στην τηλεόραση.
Τι αλλάζει με το νέο νόμο για τους πολίτες που δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ
00:30
Προσεγγίζει η Πυροσβεστική τους οκτώ που χάθηκαν σε φαράγγι στην Εύβοια - Είναι καλά στην υγεία τους
00:02
Ο Τραμπ μετράει τις ώρες για την «κόλαση» στο Ιράν - Δεν πτοείται η Τεχεράνη από τις απειλές του
23:59
Λεονταρίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ζητώ ο ίδιος την άρση της βουλευτικής ασυλίας μου»
23:47