Kιμπουρόπουλος: Nα μην πληρωθεί η πρώτη δόση μέχρι να εκδικαστούν τα ασφαλιστικά στο ΣτΕ
Να μην πληρώσουν άμεσα την πρώτη δόση του τιμήματος για τις τηλεοπτικές άδειες ζήτησαν οι εκπρόσωποι των νέων κατόχων τηλεοπτικής άδειας από το γενικό γραμματέα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Λευτέρη Κρέτσο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ΣΚΑΪ.
Συγκεκριμένα ο διευθύνων σύμβουλος του ΣΚΑΙ Κώστας Κιμπουρόπουλος δήλωσε ότι οι εκπρόσωποι των τηλεοπτικών σταθμών έθεσαν θέμα μη καταβολής της πρώτης από τις τρεις δόσεις στις 16 Σεπτεμβρίου, διότι την ίδια ημέρα αναμένεται η ανακοίνωση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για τα ασφαλιστικά μέτρα.
Επί της ουσίας οι κάτοχοι τηλεοπτικών αδειών ζητούν να δημοσιοποιηθεί πρώτα η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και στη συνέχεια να καταβάλλουν το 1/3 του τιμήματος που συμφώνησε έκαστος εκ των τεσσάρων για την τηλεοπτική άδεια ώστε να μην δημιουργηθούν παράπλευρα ζητήματα.
Ο κ. Κιμπουρόπουλος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι ο έλεγχος του πόθεν έσχες θα ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα ενώ επανέλαβε τη θέση του σταθμού του πως είναι υπέρ των ελεύθερων διαδικασιών στην τηλεόραση.
Δώρο ζωής ανήμερα της Πρωτοχρονιάς από 44χρονο στη Θεσσαλονίκη
18:56
Κομοτηνή: Στο νοσοκομείο με τραύματα από σκάγια δύο κορίτσια 16 και 18 ετών
18:45
Κραν Μοντανά: «Δράμα άγνωστης κλίμακας - Από τις χειρότερες τραγωδίες» - Στους 47 οι νεκροί
18:33
Καιρός: Τα ρεκόρ που «έσπασαν» το 2025 - Οι χάρτες με τους 10 καύσωνες, παγετούς και βροχοπτώσεις
18:30