ΕΛΛΑΔΑ

Κώστας Καραμανλής: 50 ευρώ σε πλανόδιο πωλητή για κάλτσες

Κώστας Καραμανλής: 50 ευρώ σε πλανόδιο πωλητή για κάλτσες
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με πρόσκληση του Προέδρου της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας και Δημάρχου Αμπελοκήπων Μενεμένης, Λάζαρου Κυρίζογλου.

Η συνάντηση έγινε στο μεζεδοπωλείο Ρακί στους Αμπελόκηπους. Το γεύμα περιελάμβανε ποικιλία κρεατικών στη σχάρα, πλήθος ορεκτικών και αρκετή ρακί, όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του το thestival.

Ωστόσο, ένα από τα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της συνάντησης ήταν η επίσκεψη ενός πλανόδιου πωλητή που πωλούσε κάλτσες. Ο πρώην πρωθυπουργός έβαλε λοιπόν το χέρι του στην τσέπη και έδωσε στον πωλητή 50 ευρώ για να τον ενισχύσει οικονομικά, ζητώντας του να του δώσει μερικά ζευγάρια μαύρες κάλτσες.

karamanlis dimarxoi 1

Οι Δήμαρχοι και ο πρώην πρωθυπουργός συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική αυτοδιοίκηση και για την πολιτική επικαιρότητα ενώ θυμήθηκαν στιγμές από την πολιτική τους δράση όταν ακόμη ο Κώστας Καραμανλής ήταν βουλευτής στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, παραβρέθηκαν οι Δήμαρχοι: Πυλαίας Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, Κορδελιού Ευόσμου Πέτρος Σούλας, Αμπελοκήπων Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, Βόλβης Διαμαντής Λιάμας, Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης και Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ