Επίθεση με γκαζάκια σε δικηγορικό γραφείο στα Εξάρχεια
Επίθεση με γκαζάκια σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας επί της οδού Σόλωνος 34 στα Εξάρχεια με στόχο πιθανότατα δικηγορικό γραφείο που στεγάζεται στο σημείο.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες στον όροφο όπου έγινε η εμπρηστική επίθεση βρίσκονταν δύο γυναίκες, πιθανότατα που εργάζονταν και τις οποίες η Πυροσβεστική τις απεγκλώβισε άμεσα.


Στο συγκεκριμένο όροφο που έγινε η εμπρηστική επίθεση βρίσκεται δικηγορικό γραφείο γυναίκας, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και ανήκει στο Συντονιστικό του Τμήματος Δικαιοσύνης.

Πρόκειται για την κα Ξανθή Παπαδοπούλου, η οποία είναι και η μητέρα του γραμματέα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, Ιάσονα Σχινά, γνωστού και ως ράπερ, που ο διορισμό του τότε είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον ίδιο όροφο βρίσκεται και γραφείο δικηγόρου που ασχολείται με υποθέσεις της Χρυσής Αυγής.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΝΑ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ - ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ
Δικαστής αμφισβητεί τη συνταγματικότητα της προσφυγής του Τραμπ εναντίον της αμερικανικής εφορίας
11:18
Η κοινή επίσκεψη Μητσοτάκη - Μακρόν στη φρεγάτα «Κίμων»: Υψηλός συμβολισμός με στρατηγικά μηνύματα - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
11:12
Συνελήφθη οδηγός μηχανής που έτρεχε με 150 χλμ/ώρα στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης
11:06
Εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό για τη σύζυγο του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη: «Άριστη η μετεγχειρητική πορεία»
11:00