ΕΛΛΑΔΑ

Σοκαρισμένο το πανελλήνιο από την τραγωδία στην Αθηνών-Λαμίας: Το βίντεο που συγκλονίζει

Σοκαρισμένο το πανελλήνιο από την τραγωδία στην Αθηνών-Λαμίας: Το βίντεο που συγκλονίζει
lamiareport.gr

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει  το τραγικό δυστύχημα στην Αθηνών-Λαμίας, που στοίχισε τη ζωή μίας μητέρας, του παιδιού της αλλά και του οδηγού και του συνοδηγού της μοιραίας Porsche που ξέφυγε της πορείας της. 

 

 

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που κόβει την ανάσα, η Porsche διαγράφει ανεξέλεγκτη πορεία με ιλιγγιώδη ταχύτητα, προσκρούει και παρασύρει το σταθμευμένο όχημα, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί η έκρηξη, η οποία στοίχισε τη ζωή στα 3 από τα 4 άτομα.

Η μητέρα, το παιδί και ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου απανθρακώθηκαν, ενώ ο συνοδηγός της Porsche, πετάχτηκε αρκετά μέτρα μακριά, βρίσκοντας και αυτός, τραγικό θάνατο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η μοιραία Porsche ανήκει στον γιο γνωστού επιχειρηματία.

Σημειώνεται, πως ο οδηγός του Peugeot, σύζυγος και πατέρας της οικογένειας, είχε παρκάρει το αυτοκίνητο και κατέβηκε για να πάει στην τουαλέτα . Όταν ο άντρας άκουσε τον ήχο της ισχυρότατης έκρηξης βγήκε έξω να δει τι είχε συμβεί, αλλά ήταν πλέον αργά και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να βοηθήσει την οικογένειά του, καθώς, και τα δυο αυτοκίνητα είχαν ήδη διαλυθεί και παραδοθεί στις φλόγες. Όπως φαίνεται και στο βίντεο ο άνδρας ήταν σε κατάσταση σοκ.

Φωτογραφίες από το δυστύχημα:

troxaio2

troxaio3
troxaio 5
troxaio 6
troxaio 7

«Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Σταμάτησαν στις τουαλέτες και ήρθε η πόρσε να σκορπίσει το θάνατο. Ήταν μέσα στο πάρκινγκ όχι στην άκρη του δρόμου, αλλά μέσα στο πάρκινγκ...», είπε σοκαρισμένος διερχόμενος οδηγός στο lamiareport.gr.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ