ΕΛΛΑΔΑ

Τα συγκινητικά λόγια της μητέρας του συνοδηγού της μοιραίας Porsche

Τα συγκινητικά λόγια της μητέρας του συνοδηγού της μοιραίας Porsche
eurokinissi (αρχείου)

Λίγα 24ωρα μετά το μοιραίο δυστύχημα στην Αθηνών-Λαμίας, κι ενώ βγαίνουν συνεχώς νέα στοιχεία ως προς τις συνθήκες που προκάλεσαν το τραγικό τροχαίο, η μητέρα του συνοδηγού της Porsche, του 24χρουνου Ανδρέα Γεωργακόπουλου, κ. Ελένη Μπούζα, με φωνή σπασμένη και αδυνατώντας ακόμα να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί, μίλησε αποκλειστικά στο CNN Greece για τον γιο της σε ενεστώτα και εξηγεί τη σχέση του με τον οδηγό του πολυτελούς αυτοκινήτου Γιώργο Βακάκη.

Με μεγάλη ψυχραιμία αλλά και έναν βουβό πόνο να κατακλύζει τη φωνή της, η μητέρα του Ανδρέα μίλησε για τα πρώτα λεπτά μετά την τραγωδία. Όπως λέει, ο αστυνομικός της τροχαίας, αφού πιστοποιήθηκε πως ο νεκρός συνοδηγός ήταν ο Ανδρέας, ενημέρωσε την αδερφή της.

Η κα Μπούζα αλλά και ο σύζυγος της μην μπορώντας να συνειδητοποιήσουν τι είχε συμβεί, επικοινώνησαν με την αστυνομία η οποία τους επιβεβαίωσε το τραγικό γεγονός, συμβουλεύοντας τους δυο γονείς να μην μεταβούν στο σημείο της τραγωδίας καθώς η κατάσταση του γιου τους ήταν τέτοια που δεν θα μπορούσαν να αντέξουν την εικόνα.

"Όπως κι έγινε" λέει στο CNN Greece η μητέρα του Ανδρέα, και συνεχίζει "δώσαμε τη δικαιοδοσία στο γραφείο τελετών να πάρει το παιδί, να το πάει στον ιατροδικαστή και να ασχοληθεί με τα υπόλοιπα Η εμφάνιση του ήταν τέτοια που δεν θα την αντέχαμε".

" Ο Ανδρέας με τον Γιώργο ήταν κολλητοί φίλοι από το σχολείο και πολύ αγαπημένοι, έφυγαν εκείνη τη μέρα για την Αράχοβα. Ο Ανδρέας είναι ένα παιδί πολύ μετρημένο σε όλα, πολύ συγκροτημένο, πολύ οργανωμένο, παιδί των ορίων και μάλιστα με αυστηρές αρχές και πολύ αυστηρός με τον εαυτό του αλλά και τους υπόλοιπους γύρω του. Γι’ αυτό ακριβώς είχε πετύχει πολλά στη ζωή του καθώς μόλις στα 23 του χρόνια τελείωνε το Πολυτεχνείο και ετοιμαζόταν να πάει στο εξωτερικό για μεταπτυχιακό ενώ συγχρόνως δούλευε σε μια ναυτιλιακή. Ήταν παιδί υψηλού επιπέδου και σε μυαλό αλλά και σε ψυχή".

Όσον αφορά εάν επικοινωνεί κάποιος από την οικογένεια του Γιώργου η κ. Μπούζα αναφέρει πως δεν είχαν πολλές σχέσεις οι δυο οικογένειες παρότι τα παιδιά τους έκανα πολλά χρόνια κολλητή παρέα.

Ενώ, για το εάν έχουν ενημερωθεί από την αστυνομία για τα αιτία του δυστυχήματος, η κ. Μπούζα λέει πως δεν έχει υπάρξει καμία επικοινωνία από την ημέρα της ανακοίνωσης του τραγικού περιστατικού.

Διαβάστε επίσης:

Οι σπαρακτικές δηλώσεις του πατέρα μετά το ατύχημα στην Αθηνών-Λαμίας (vid)

Η ανακοίνωση του ιδιοκτήτη Jumbo για το τροχαίο στην Αθηνών-Λαμίας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ