Παραδόθηκε ο 54χρονος για το φονικό στα Ανώγεια
Μετά από διαπραγματεύσεις και συντονισμό κινήσεων νωρίς το πρωί παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές ο 54χρονος που φέρεται να τραυμάτισε θανάσιμα τον 23χρονο, την Κυριακή των Βαΐων στα Ανώγεια Ρεθύμνου.
Όπως αναφέρει το flashnews.gr, η παράδοσή του στις αρχές ήταν αναμενόμενη, αλλά έπρεπε να διασφαλιστεί η σωματική του ακεραιότητα προκειμένου να καταθέσει στις αρχές οι οποίες ερευνούν εξονυχιστικά την υπόθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τα έως τώρα στοιχεία έχει προκύψει πως την Κυριακή στην αγροτική περιοχή έξω από τα Ανώγεια συναντήθηκαν μέλη των δύο συγγενικών οικογενειών και συγκεκριμένα ο 54χρονος με τον γιο του και ο 23χρονος με τα δύο αδέλφια του.
Οι δύο οικογένειες κτηνοτρόφων έχοντας κτηματικές διαφορές από το παρελθόν, φαίνεται πως διαπληκτίστηκαν και κάποια στιγμή βγήκαν όπλα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα από πυροβολισμό ο 23χρονος.
Η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά το τι ακριβώς συνέβη και κυρίως από ποιο όπλο προήλθε ο θάνατος του 23χρονου.
Συνελήφθη 36χρονος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στην Κω
16:30
Κλειστή λόγω καθίζησης η Πατρών - Τριπόλεως
16:19
Πιερρακάκης: «Η έλλειψη αποτελεσματικότητας διαβρώνει την εμπιστοσύνη στις κοινωνίες»
16:10
Ουκρανικά drones έπληξαν ρωσικό εργοστάσιο που παράγει εξαρτήματα πυραυλικού καυσίμου
15:59