ΕΛΛΑΔΑ

Πυροβολισμοί στη Νέα Σμύρνη - Στο νοσοκομείο προληπτικά μαθητές (pics)

Πυροβολισμοί στη Νέα Σμύρνη - Στο νοσοκομείο προληπτικά μαθητές (pics)

Αναστάτωση επικράτησε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής στη Νέα Σμύρνη, όταν ένας άνδρας βγήκε στο μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας και με αεροβόλο όπλο άρχισε να πυροβολεί περαστικούς αλλά και μαθητές φροντιστηρίου που βρίσκεται στην περιοχή. Όπως δήλωσε ο ίδιος στους αστυνομικούς λίγο αργότερα, ενοχλήθηκε από τη φασαρία που έκαναν οι μαθητές, γι΄ αυτό και άρχισε να πυροβολεί εναντίον του. 

Ρεπορτάζ: Μίνα Καραμήτρου, Νικόλ Παπάζογλου

Στο σημείο κατέφθασαν άμεσα αστυνομικοί του τοπικού αστυνομικού τμήματος, ζητώντας από τον άνδρα να βγει από το διαμέρισμά του. Εκείνος δεν άνοιγε στους αστυνομικούς όμως με την βοήθεια του διαχειριστή της πολυκατοικίας οι άνδρες της αστυνομίας κατάφεραν να βρουν τα στοιχεία του πατέρα του, οποίος βοήθησε και έπεισε τελικά τον άνδρα να βγει από το διαμέρισμα.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όμως λίγο αργότερα επέστρεψε στο σημείο, προκειμένου να είναι παρών στον έλεγχο που πραγματοποιούν οι αστυνομικοί στο διαμέρισμά του.

NEA SMIRNI MESA

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τους πυροβολισμούς, τέσσερα παιδιά τραυματίστηκαν ελαφρά, μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό κι αφού τους έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις επέστρεψαν σπίτι τους. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, δεν προκύπτει ότι από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν μαθητές κι επισημαίνεται πως τα τέσσερα παιδιά πήγαν για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο δράστης δήλωσε πως ο λόγος που πυροβόλησε τους μαθητές είναι γιατί τον ενοχλούσαν οι φωνές τους.

SMIRNI MESAAAA

Αυτό είναι το αεροβόλο όπλο που εντόπισαν οι αστυνομικοί μέσα στο διαμέρισμα του άνδρα που άνοιξε πυρ από το μπαλκόνι του σπιτιού του το απόγευμα.

Δείτε τη στιγμή της σύλληψης του δράστη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ