ΕΛΛΑΔΑ

«Χτύπησε» ξανά η μαφία των ιατρικών μηχανημάτων, αυτή τη φορά στο νοσοκομείο Λαμίας

«Χτύπησε» ξανά η μαφία των ιατρικών μηχανημάτων, αυτή τη φορά στο νοσοκομείο Λαμίας
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Νέο «χτύπημα» από τη συμμορία που έχει βάλει στο στόχαστρό της ιατρικά μηχανήματα, σημειώθηκε, αυτή τη φορά στη Λαμία.

Όπως διαπιστώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, η «μαφία των ιατρικών μηχανημάτων», εισέβαλε στο νοσοκομείο της Λαμίας και αφαίρεσε ιατρικό εξοπλισμό αξίας 100.000 ευρώ.

Το νέο περιστατικό κλοπής ιατρικών μηχανημάτων, είναι το τρίτο στη σειρά, καθώς είχαν προηγηθεί τα «χτυπήματα» στον Άγιο Σάββα και στο νοσοκομείο του Βόλου.

Στο πιο πρόσφατο κρούσμα, στο Βόλο άγνωστος παραβίασε την πόρτα του γαστρεντερολογικού ιατρείου που βρίσκεται στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών στο ισόγειο του νοσοκομείου.

Ο δράστης αφαίρεσε δύο γαστροσκόπια αξίας περίπου 30.000 ευρώ το καθένα και τοποθέτησε τον ιατρικό εξοπλισμό σε σάκο που είχε μαζί του.

Αμέσως μόλις έγινε αντιληπτή η κλοπή ειδοποιήθηκαν οι αρχές, οι οποίες εξετάζουν την μαρτυρία ενός ανθρώπου, ο οποίος είπε ότι την ώρα που έμπαινε στο ιατρείο, είδε τον δράστη να πετά το σάκο από το παράθυρο και αμέσως μετά να εξαφανίζεται και ο ίδιος.

Η αρχή είχε γίνει την περασμένη εβδομάδα, όταν άγνωστοι εισέβαλλαν στο νοσοκομείο του Αγίου Σάββα και έκλεψαν ιατρικό εξοπλισμό από την γαστρεντερολογική και πνευμονολογική κλινική.

Οι δράστες αφαίρεσαν από το νοσοκομείο εξαρτήματα για κωλονοσκοπήσεις-γαστροσκοπήσεις αλλά και βρογχοσκόπια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ