Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Την Τετάρτη η κηδεία, μία μέρα μετά η ταφή
Την Τετάρτη 31/5 στις 3 το μεσημέρι θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας.
Η κηδεία του πρώην πρωθυπουργού θα γίνει στη Μητρόπολη Αθηνών, ενώ η ταφή του θα γίνει μία μέρα αργότερα, την Πέμπτη το απόγευμα, στα Χανιά, δίπλα στην αγαπημένη του σύζυγο, Μαρίκα, η οποία απεβίωσε το 2012.
Η είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη έγινε γνωστή λίγο πριν από τις 02:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας με ανακοίνωση της οικογένειάς του .
"Σήμερα στη 01:00 ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έφυγε από τη ζωή, περιστοιχισμένος από τους ανθρώπους που αγαπούσε και τον αγαπούσαν”, αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειας.
ΕΛΛΑΔΑ
Στο «κόκκινο» η τιμή της βενζίνης - Σε τροχιά κινητοποιήσεων οι ιδιοκτήτες πρατηρίων καυσίμων (vids)
09:44
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Νέο DS N°7 με multi-energy στρατηγική και premium φιλοδοξίες
09:42
ΕΛΛΑΔΑ
Μυτιλήνη: Σε απεργία διαρκείας τα πρατήρια υγρών καυσίμων - Τι ζητούν οι βενζινοπώλες
09:32
ΑΓΟΡΕΣ
Μικρή υποχώρηση για το Brent από τα 101 δολάρια - Διακυμάνσεις στη ζώνη των 93 δολαρίων για το αργό
09:28
ΚΟΣΜΟΣ