ΕΛΛΑΔΑ

Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ Ρομά στη Θήβα, συνεχίζονται οι έρευνες στο Μενίδι

Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ Ρομά στη Θήβα, συνεχίζονται οι έρευνες στο Μενίδι
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ/φωτογραφία αρχείου)

Επεισόδιο μεταξύ δυο οικογενειών Ρομά σε καταυλισμό στο Πυρί της Θήβας είχε ως αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να τραυματιστεί και ο δράστης να συλληφθεί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δυο οικογένειες διαπληκτίστηκαν έντονα με αποτέλεσμα ένα άτομο να αρχίσει να πυροβολεί με καραμπίνα και να τραυματίσει σοβαρά ένα άτομο το οποίο έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ακολούθησε συμπλοκή και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να συλληφθεί ο δράστης και να ηρεμήσουν τα πνεύματα στον καταυλισμό.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες στο Μενίδι για τον εντοπισμό του δράστη του θανάσιμου τραυματισμού του μικρού Μάριου. Τα αποτελέσματα όμως μέχρι στιγμής είναι αρνητικά, ενώ ακόμη και η σύλληψη ενός Ρομά για άσκοπους πυροβολισμούς αποδείχθηκε ότι δεν είχε σχέση με το περιστατικό, καθώς πυροβολούσε με καραμπίνα.

Παρ΄όλα αυτά θα πάει κατηγορούμενος για τους άσκοπους πυροβολισμούς σε βαθμό πλημμελήματος.

Στην επιχείρηση εντοπίστηκαν δυο ακόμη άτομα που στην κατοχή τους βρέθηκαν κάλυκες χωρίς όμως να έχουν άδεια οπλοφορίας, ή να βρεθεί κάποιο όπλο και επίσης θα κατηγορηθούν με τον νόμο περί όπλων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ