ΕΛΛΑΔΑ

Τραγική κατάληξη στην εξαφάνιση του 7χρονου από τον Σκαραμαγκά - Βρέθηκε η σορός του

Τραγική κατάληξη στην εξαφάνιση του 7χρονου από τον Σκαραμαγκά - Βρέθηκε η σορός του

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση του 7χρονου Νούργιαν Μοχάμαντ τα ξημερώματα της Παρασκευής, αφού αργά το βράδυ εντοπίστηκε η σορός του. 

Το αγοράκι βρέθηκε νεκρό σήμερα στις 21.00 το βράδυ στην θαλάσσια περιοχή κοντά στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στο Σκαραμαγκά όπου έμενε με την οικογένειά του.

Το θρίλερ με την θλιβερή κατάληξη, άρχισε από τις νυχτερινές ώρες. Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, το παιδί φαίνεται πως εξαφανίστηκε γύρω στη 01.00 τα ξημερώματα. Οι γονείς και οι άλλοι πρόσφυγες το αναζήτησαν χωρίς αποτέλεσμα και τελικά ο πατέρας του πήγε στις 09.00 το πρωί στο αστυνομικό τμήμα Χαϊδαρίου, όπου δήλωσε την εξαφάνιση.

Από την πρώτη εξέταση δεν φαίνονται κακώσεις ή άλλες ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας και πιθανολογείται ότι ο θάνατος οφείλεται σε πνιγμό, αλλά τα ακριβή αίτια θα διευκρινιστούν αύριο στην νεκροτομή που θα γίνει από ιατροδικαστή.

Με την υπόθεση θα ασχοληθεί το Λιμενικό, καθώς το παιδάκι βρέθηκε στην θάλασσα, αλλά για την υπόθεση είναι ενημερωμένη και η Ασφάλεια.

Όπως αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού η οικογένειά του είχε ξεριζωθεί από την πατρίδα της για να γλιτώσει τις σφαγές, την πείνα και τη δυστυχία. Οι αρμόδιες αρχές διερευνούν και θα ανακοινώσουν τα αίτια θανάτου.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και ήδη έχει δηλώσει τη διαθεσιμότητά του για παροχή συναισθηματικής και ψυχολογικής υποστήριξης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ