Χανιά: Συνελήφθη ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε τους δύο φοιτητές
Ένας 20χρoνος Γεωργιανός, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία στα Χανιά, ήταν ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου που παρέσυρε και σκότωσε δύο νεαρούς φοιτητές.
Το τραγικό συμβάν έγινε νωρίς το πρωί στην περιοχή Κουνουπιδιανά, κοντά στις εγκαταστάσεις του Πολυτεχνείου Κρήτης.
Θύματα του τροχαίου είναι μια 20χρονη φοιτήτρια του Πολυτεχνείου Κρήτης, με καταγωγή από την Αθήνα και ένας 19χρονος, που επίσης κατάγεται από την Αθήνα.
Οι δύο νέοι περπατούσαν όταν ξαφνικά παρασύρθηκαν από το ΙΧ αυτοκίνητο και βρήκαν ακαριαίο θάνατο.
Με αφορμή το τραγικό συμβάν, η Διοίκηση του Πολυτεχνείου Κρήτης σε ανακοίνωση της εκφράζει τα συλλυπητήρια της στις οικογένειες των δύο νέων, ενώ παράλληλα επαναφέρει πρόταση για την άμεση υλοποίηση μελέτης που προβλέπει την κατασκευή κυκλικού κόμβου στον δρόμο που περνά μπροστά από το Πολυτεχνείο, με στόχο τη μείωση της ταχύτητας των διερχόμενων οχημάτων.
Ερευνητές εντόπισαν πρωτεΐνη που μπορεί να ελέγχει την όρεξή μας για λιπαρά φαγητά
09:30
Αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο κουδούνι – «Πρεμιέρα» για IB σε δημόσια σχολεία
09:29
Κρίσιμες κάλπες στη Γερμανία: Το ακροδεξιό AfD διεκδικεί την εξουσία στο κρατίδιο Σαξονία - Ανχαλτ
09:25
H ανάρτηση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ για την τραγωδία με τους δύο πιλότους στη Τανάγρα
09:16