ΕΛΛΑΔΑ

Οι Anonymous Greece απειλούν με νέες διαδικτυακές επιθέσεις: Τα χειρότερα έρχονται...

Οι Anonymous Greece απειλούν με νέες διαδικτυακές επιθέσεις: Τα χειρότερα έρχονται...
Anonymous Greece/Facebook

Νέες απειλές εξαπολύουν με αναρτήσεις τους στο Facebook, οι Anonymous Greece, υπογραμμίζοντας ότι τα χειρότερα έρχονται...

«Τα χειρότερα έρχονται» αναφέρουν οι Anonymous Greece σε μήνυμά τους στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης προς την «Κυβέρνηση της Ελλάδος» μετά από την επίθεση που πραγματοποίησαν στην ιστοσελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και τον δικτυακό τόπο της Τράπεζας της Ελλάδος.

«Η ΤτΕ ήταν μια δοκιμή. Δεν ήταν ακριβώς επίθεση, ήταν προειδοποίηση! Τα χειρότερα έρχονται!» #AnonymousGreece», έγραψαν σε ανάρτησή τους στο Facebook .

Μάλιστα λίγες ώρες αργότερα επανήλθαν με νέες απειλές και χαρακτηριστικά έγραφαν «ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Προς: ΕΟΠΥΥ, Τράπεζα Πειραιώς. 2 Βάσεις δεδομένων είναι στα χέρια μας. Μία λάθος κίνηση και όλα θα δημοσιευθούν και θα χρησιμοποιηθούν εναντίον σας».

Οι απειλές δεν σταμάτησαν εκεί. Σε νεότερη ανάρτηση αναφέρουν: «Αρχεία (10 GB) από κυβερνητικούς servers θα γίνουν διαρροή αύριο. Θα ανεβάσουμε links για το κατέβασμα τους. Έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να τα κατεβάσει. #AnonymousGreece».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ