ΚΟΣΜΟΣ

Λονδίνο: Τραύμα στο στομάχι και χτυπήματα στο κεφάλι έφερε η 22χρονη ομογενής

Λονδίνο: Τραύμα στο στομάχι και χτυπήματα στο κεφάλι έφερε η 22χρονη ομογενής
Metropolitan Police

Στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος της 22χρονης Iuliana Tudos, της ελληνορωσικής καταγωγής κοπέλας που βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της 27ης Δεκεμβρίου σε πάρκο του βόρειου Λονδίνου, επήλθε από τραύμα στην κοιλιά με μαχαίρι, αλλά και τραυματισμό στο κεφάλι, όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής. 

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία σύλληψη που να σχετίζεται με την υπόθεση, ενώ οι έρευνες των αρχών είναι σε πλήρη εξέλιξη.

«Θεωρούμε ότι η επίθεση που δέχτηκε η κοπέλα, έγινε στο σημείο που βρέθηκε», ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας και πρόσθεσε ότι από το υλικό που έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας, επιβεβαιώνεται ότι η άτυχη κοπέλα εμφανίστηκε στην περίμετρο που βρίσκεται το πάρκο αργά το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων.

Ο εκπρόσωπος απηύθυνε, επίσης, έκκληση σε όποιον είδε ή μίλησε με την Iuliana μετά από εκείνο το διάστημα, αλλά και όποιος αντιλήφθηκε οτιδήποτε ύποπτο στο πάρκο, να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

Στο μεταξύ, συντετριμμένοι είναι η οικογένεια και οι φίλοι της 22χρονης. Τα μηνύματα των φίλων της στα social media είναι συγκινητικά. «Η δικαιοσύνη δε θα απονεμηθεί ποτέ σωστά. Οι ζωές μας δεν θα είναι ποτέ πια οι ίδιες χωρίς εσένα. Τόσο νέα, τόσο όμορφη, που έφυγες από κοντά μας τόσο σύντομα. Θα κρατήσω μόνο τις καλές αναμνήσεις. Θα μου λείπεις κάθε μέρα. Η καρδιά μου πονά. Η ανάμνησή σου θα ζει για πάντα», έγραψε μια συγκάτοικός της.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η 22χρονη εθεάθη για τελευταία φορά την Παραμονή των Χριστουγέννων στην οδό Camden στις 8 το βράδυ (τοπική ώρα), μετά από μία έξοδο με τους φίλους της. Τους είπε ότι ήθελε να πάρει το λεωφορείο για το σπίτι της στο Finsbury Park και ότι θα τους έβλεπε αργότερα, σε άλλο σπίτι, στο Ένφιλντ.

Από εκείνη τη στιγμή, η νεαρή δεν έδωσε ξανά σημεία ζωής.

Την τελευταία φορά που την είδαν φορούσε ένα κόκκινο φούτερ με κουκούλα, ανοιχτόχρωμο τζιν παντελόνι και ασπρόμαυρα παπούτσια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ