ΚΟΣΜΟΣ

Νταβός: Οι κάλτσες Πρωθυπουργού που άφησαν άφωνους τους πάντες

Νταβός: Οι κάλτσες Πρωθυπουργού που άφησαν άφωνους τους πάντες
EPA/LAURENT GILLIERON

Φέτος, όπως και κάθε χρόνο, η καρδιά του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου χτυπάει στο Νταβός της Ελβετίας. Εκεί, όπου οι ισχυρότεροι άνθρωποι του κόσμου συγκεντρώνονται και λαμβάνουν αποφάσεις, πολιτικού και επιχειρηματικού περιεχομένου.

Αυτή τη χρονιά όμως, ένας πρωθυπουργός κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις -για άλλη μια φορά- όχι με τις δηλώσεις του αλλά με τις… κάλτσες του. Φυσικά δεν είναι άλλος από τον Τζάστιν Τριντό!

Ο Καναδός πρωθυπουργός επέλεξε ένα ζευγάρι πουά κάλτσες, το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο.

Οι κάλτσες του Καναδού πρωθυπουργού δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται viral, καθώς τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, κατάφερε να επισκιάσει την Κριστίν Λαγκάρντ στο Bloomberg Business Forum στη Νέα Υόρκη, αφού τα φλας των φωτογράφων στράφηκαν σχεδόν εξολοκλήρου πάνω του, με τις κάμερες να εστιάζουν, πού αλλού; Στις κάλτσες του, οι οποίες είχαν-για άλλη μια φορά- τη μορφή ενός εκ των χαρακτήρων του Star Wars.

2017 09 20T171942Z 1041361914 RC110F4EB2B0 RTRMADP 3 BLOOMBERG FORUM


Πηγή: REUTERS/Stephen Yang

Τον περασμένο Μάιο, κατά τη συνάντησή του με τον Ιρλανδό ομόλογό του, Έντα Κένι και με αφορμή τον εορτασμό της 40ης επετείου από την προβολή του πρώτου επεισοδίου της υπεργαλαξιακής εποποιίας, ο Τριντό μας εντυπωσίασε πάλι αφού όχι μόνο φόρεσε κάλτσες με θέμα τον Πόλεμο των Άστρων, αλλά προχώρησε ένα βήμα παραπέρα φορώντας διαφορετικά ζευγάρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ