ΚΟΣΜΟΣ

Άστραψαν (πάλι) τα φλας στο Νταβός: Ο Τριντό και οι κάλτσες του ξανά στο επίκεντρο!

Άστραψαν (πάλι) τα φλας στο Νταβός: Ο Τριντό και οι κάλτσες του ξανά στο επίκεντρο!

Τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας είναι στραμμένα αυτές τις μέρες στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, που διεξάγεται στο Νταβός, της Ελβετίας, ωστόσο, για δεύτερη μέρα, τα βλέμματα τράβηξαν οι… κάλτσες που επέλεξε να φορέσει ο Καναδός πρωθυπουργός, Τζάστιν Τριντό.

Μετά τις πουά κάλτσες που τράβηξαν το ενδιαφέρον, χθες, ο Τριντό, σε συνάντηση που είχε την Πέμπτη με την Μαλάλα Γιουσαφζάι, τη νεαρή ακτιβίστρια από το Πακιστάν και κάτοχος βραβείο Νόμπελ, που αγωνίζεται για το δικαίωμα των κοριτσιών στην εκπαίδευση στη χώρα της. Στη συνάντηση αυτή, ο Καναδός πρωθυπουργός επέλεξε μωβ κάλτσες με παπάκια.

Οι κάλτσες του Τριντό, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται viral. Τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, κατάφερε να επισκιάσει την Κριστίν Λαγκάρντ στο Bloomberg Business Forum στη Νέα Υόρκη, αφού τα φλας των φωτογράφων στράφηκαν σχεδόν εξολοκλήρου πάνω του, με τις κάμερες να εστιάζουν στις κάλτσες του, οι οποίες είχαν-για άλλη μια φορά- τη μορφή ενός εκ των χαρακτήρων του Star Wars.

2017 09 20T171942Z 1041361914 RC110F4EB2B0 RTRMADP 3 BLOOMBERG FORUM


Πηγή: REUTERS/Stephen Yang

Τον περασμένο Μάιο, κατά τη συνάντησή του με τον Ιρλανδό ομόλογό του, Έντα Κένι και με αφορμή τον εορτασμό της 40ης επετείου από την προβολή του πρώτου επεισοδίου της υπεργαλαξιακής εποποιίας, ο Τριντό μας εντυπωσίασε πάλι αφού όχι μόνο φόρεσε κάλτσες με θέμα τον Πόλεμο των Άστρων, αλλά προχώρησε ένα βήμα παραπέρα φορώντας διαφορετικά ζευγάρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ