Το Λονδίνο αρνήθηκε τη χορήγηση βίζας στην ανιψιά του Σεργκέι Σκριπάλ
Το υπουργείο Εσωτερικών της Βρετανίας γνωστοποίησε σήμερα ότι απέρριψε το αίτημα έκδοσης βίζας στην ανιψιά του Ρώσου πρώην διπλού πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ, ο οποίος δηλητηριάστηκε με νευροπαραλυτική ουσία μαζί με την κόρη του Γιούλια στις αρχές Μαρτίου στη Βρετανία.
«Απορρίψαμε το αίτημα χορήγησης βίζας επισκέπτη στη Βικτόρια Σκριπάλ με το επιχείρημα ότι το αίτημά της δεν είναι συμβατό με τους νόμους περί μετανάστευσης» δήλωσε ένας εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Εσωτερικών.
Η Βικτόρια Σκριπάλ σχεδίαζε να ταξιδέψει στη Βρετανία προκειμένου να πάρει πίσω στη Ρωσία την κόρη του Σεργκέι Σκριπάλ, Γιούλια.
Ο Σεργκέι και η Γιούλια παραμένουν υπό νοσηλεία σε νοσοκομείο της Βρετανίας αφού τους βρήκαν αναίσθητους την 4η Μαρτίου, καθώς δέχθηκαν επίθεση με νευροτοξικό παράγοντα, ωστόσο και οι δύο αναρρώνουν και δεν βρίσκονται πλέον σε κρίσιμη κατάσταση.
Στο Καράκας Αμερικανοί διπλωμάτες - Στόχος η αποκατάσταση των διμερών σχέσεων
11:47
Ροδόπη: Αγνοείται για 3η ημέρα ο 80χρονος αγρότης - Είχε βγει με το τρακτέρ εν μέσω κακοκαιρίας
11:37
Περιοδεία σε Βόρεια Αμερική και Ευρώπη ανακοίνωσε ο Μπρούνο Μαρς - Πρώτη συναυλία τον Απρίλιο
11:34
Ο γιος του τελευταίου Σάχη του Ιράν στο πλευρό των διαδηλωτών - Πόσο πιθανή είναι η επιστροφή του
11:33