ΚΟΣΜΟΣ

Ταϊλάνδη σπήλαιο: Χολιγουντιανοί παραγωγοί στο σημείο της διάσωσης - Ετοιμάζουν ταινία

Ταϊλάνδη σπήλαιο: Χολιγουντιανοί παραγωγοί στο σημείο της διάσωσης - Ετοιμάζουν ταινία
Reuters

Η «περιπέτεια» των 12 μαθητών και του προπονητή τους στην Ταϊλάνδη, έχει προκαλέσει παγκόσμιο ενδιαφέρον. Ο κόσμος παρακολουθεί εναγωνίως τις επιχειρήσεις διάσωσής τους, που συνεχίζονται και σήμερα για να απελευθερωθούν οι τέσσερις εναπομείναντες ανήλικοι και ο 25χρονος προπονητής τους.

Η ιστορία τους είναι ιδιαιτέρως ελκυστική και για τους Χολιγουντιανούς παραγωγούς, όμως, με τις πληροφορίες, μάλιστα, να αναφέρουν πως ορισμένοι βρίσκονται ήδη στην περιοχή - πλησίον του σημείου που έχουν εγκλωβιστεί - για να ξεκινήσουν να «οραματίζονται» μία ταινία που θα αποτυπώνει την απίστευτη περιπέτεια.

Το news.com.au, αναφέρει πως ένα Αμερικάνικο συνεργείο είναι στην Ταϊλάνδη, ενώ δύο παραγωγοί έχουν ήδη ξεκινήσει να ετοιμάζουν την ταινία, που αναμένεται να γίνει μεγάλη επιτυχία.

Ο Michael Scott και ο Adam Smith έχουν ξεκινήσει να παίρνουν συνεντεύξεις στην περιοχή, ενώ εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να φτάσουν στο σημείο και σεναριογράφοι, ώστε να μιλήσουν με ορισμένους από τους δύτες που συμμετέχουν στην επιχείρηση διάσωσης, με συγγενείς των μαθητών και του προπονητή, αλλά και με τους ίδιους τους «πρωταγωνιστές».

Ερωτώμενοι, οι παραγωγοί, εάν θεωρούν πως οι κινήσεις τους είναι βιαστικές, δεδομένου πως η επιχείρηση απεγκλωβισμού είναι ακόμη σε εξέλιξη και οι συγγενείς των πέντε ατόμων που είναι ακόμη μέσα στο σπήλαιο αγωνιούν για την τύχη τους, τόνισαν: «θα έρθουν (και άλλες) εταιρίες παραγωγής, έτσι έπρεπε να είμαστε γρήγοροι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ