ΚΟΣΜΟΣ

Η Μελάνια Τραμπ έπαιξε πετάνκ με παιδιά και βετεράνους στο Λονδίνο

Η Μελάνια Τραμπ έπαιξε πετάνκ με παιδιά και βετεράνους στο Λονδίνο
REUTERS

Τις ικανότητές της στο... πετάνκ δοκίμασε σήμερα η πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ, κατά την επίσκεψή της σε ένα ιστορικό ξενώνα βετεράνων, στο Λονδίνο, την ώρα που ο σύζυγός της συναντιόταν με την πρωθυπουργό της Βρετανίας Τερέζα Μέι έξω από τη βρετανική πρωτεύουσα.

Η Μελάνια Τραμπ, συνοδευόμενη από τον σύζυγο της Μέι, Φίλιπ, επισκέφθηκε το Βασιλικό Νοσοκομείο του Τσέλσι, ένα επιβλητικό κτίριο που ιδρύθηκε πριν από 300 χρόνια από τον βασιλιά Κάρολο Β΄ και σήμερα φιλοξενεί εκατοντάδες Βρετανούς βετεράνους.

Αφού περιηγήθηκαν στον χώρο, η Μελάνια Τραμπ και ο Φίλιπ Μέι συναντήθηκαν με μια ομάδα παιδιών και βετεράνων που έφτιαχναν κόκκινες, χάρτινες παπαρούνες – το σύμβολο των πεσόντων στον πόλεμο. Η πρώτη κυρία χαιρέτισε με πλατύ χαμόγελο τους μικρούς μαθητές, αντάλλαξαν χειραψία και τους ζήτησε να της μάθουν πώς να φτιάχνει μια καρφίτσα-παπαρούνα.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με έναν αγώνα πετάνκ, με τη συμμετοχή του Μέι, των παιδιών και των βετεράνων. Φορώντας ένα αμάνικο, πολύχρωμο φόρεμα της Βικτόρια Μπέκαμ και γόβες στιλέτο, η πρώτη κυρία των ΗΠΑ φάνηκε να παίρνει πολύ σοβαρά τους κανόνες του παιχνιδιού, ακολούθησε κατά γράμμα τις οδηγίες που της έδωσε ένα αγόρι και έριξε προσεκτικά την μπάλα της στο χορτάρι.

Τα παιδιά, που κρατούσαν βρετανικές και αμερικανικές σημαίες ζητωκραύγαζαν με ενθουσιασμό ενώ ένας βετεράνος την επαίνεσε για την προσπάθειά της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ