ΚΟΣΜΟΣ

Ραδιομαραθώνιος στην Κύπρο για τους πυρόπληκτους της Αττικής

Ραδιομαραθώνιος στην Κύπρο για τους πυρόπληκτους της Αττικής
Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Ραδιομαραθώνιος βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 6 το πρωί της Τρίτης, στο ραδιοθάλαμο του Τρίτου Προγράμματος του ΡΙΚ, για την οικονομική στήριξη των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική.

Στον ραδιοθάλαμο του ΡΙΚ θα βρεθούν παρουσιαστές από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, δημοσιογράφοι από όλα τα μέσα ενημέρωσης, ραδιοφωνικοί παραγωγοί, καλλιτέχνες και πολιτικοί.

Στόχος είναι με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, να γίνει ανοικοδόμηση υποδομών δημοσίου συμφέροντος για τα παιδιά, όπως ένα σχολείο ή ορφανοτροφείο.

Το απόγευμα, η Άννα Βίσση, ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιώργος Θεοφάνους και άλλοι καλλιτέχνες θα ενώσουν τις δικές τους μουσικές δυνάμεις σε μια μαραθώνια συναυλία, που θα αρχίσει στις 17:00 στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Θα συγκεντρώνονται εισφορές σε περίπτερο του Hope for Children, ενώ θα πωλούνται φαγητά και ποτά.

Ο έρανος είναι παγκύπριος και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Επιτρόπου Εθελοντισμού. Τη διαχείριση του ποσού, που θα συγκεντρωθεί θα αναλάβει εξ ολοκλήρου ο μη κυβερνητικός οργανισμός Hope for Children.

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ