Βραζιλία: 1,3 τόνος κοκαΐνης κατασχέθηκε από ιταλικό πλοίο
Ποσότητα 1,3 τόνου κοκαΐνηςκατέσχεσαν οι Αρχές της Βραζιλίας. Τα ναρκωτικά μεταφέρονταν από ένα ιταλικό πλοίο στην πόλη Σάντος, στην πολιτεία Σάο Πάολο, όπου βρίσκεται το μεγαλύτερο λιμάνι της Λατινικής Αμερικής.
Με αυτή την κατάσχεση, η ποσότητα των ναρκωτικών που έχει περιέλθει στην κατοχή των Αρχών από τον Ιανουάριο αυξήθηκε στους 13,52 τόνους σε 27 επιχειρήσεις στη Σάντος μέχρι στιγμής, έναντι 11,54 τόνων που είχαν κατασχεθεί ολόκληρο το 2017, ανέφερε η ομοσπονδιακή υπηρεσία τελωνείων.
Τα ναρκωτικά ήταν κατανεμημένα σε 41 σάκους μέσα στο πλοίο Grande Francia, υπό ιταλική σημαία, το οποίο ερχόταν από την Αργεντινή, διευκρίνισαν τα τελωνεία της Βραζιλίας σε ανακοίνωσή τους.
Ο βραζιλιάνικος ειδησεογραφικός ιστότοπος G1 έγραψε ότι το πλοίο δέχθηκε επίθεση από οπλισμένους πειρατές το πρωί της Κυριακής. Η ομοσπονδιακή αστυνομία έκανε επίσης λόγο περί πειρατείας σε ένα πλοίο, χωρίς να επιβεβαιώσει ότι επρόκειτο για το ιταλικό σκάφος μεταφοράς εμπορευμάτων.
SPONSORED
Διαχειρίσιμες οι επιπτώσεις της ενδεχόμενης αποχώρησης της Ryanair στη Χαλκιδική
19:58
Η Ουγγαρία επέστρεψε στην Ουκρανία τα μετρητά και τον χρυσό που είχε κατάσχει
19:50
Στη φυλακή γονείς που κακοποιούσαν το νεογέννητο βρέφος τους στο Καρπενήσι
19:44
«Εποικοδομητικές οι συνομιλίες» στην Κίνα, λέει ο Αραγτσί - «Σημαντική η συνέχιση των διαπραγματεύσεων»
19:39