ΚΟΣΜΟΣ

Το αγαπημένο παντοπωλείο Kwik-E-Mart Simpsons «ζωντανεύει»

Το αγαπημένο παντοπωλείο Kwik-E-Mart Simpsons «ζωντανεύει»
CNNi/ Courtesy SimEx-Iwerks Entertainment

Το πρώτο αληθινό παντοπωλείο Kwik-E-Mart από τη σειρά “The Simpsons” είναι γεγονός: οι φαν της δημοφιλούς σειράς θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν όλες τις λαχταριστές λιχουδιές του αγαπημένου παντοπωλείου –τα Lard Lad ντόνατς, το hot dog, αλλά και τον παγωμένο χυμό Squishee.

Το μαγαζί σχεδιάστηκε κατ’εικόνα του εν λόγω παντοπωλείου της μακρόχρονης σειράς κινουμένων σχεδίων και άνοιξε τις πόρτες του την Παρασκευή στην παραλία Myrtle στη Νότια Καρολίνα.

Σε αυτό μπορεί επίσης να αγοράσει κάποιος αναμνηστικά που συνδέονται με τον Bart Simpson, τους γονείς του Homer και Marge, τις αδερφές του Lisa και Maggie αλλά και τους υπόλοιπους παγκοσμίως γνωστούς χαρακτήρες της πόλης Σπρίνγκφιλντ.

Ανάμεσά τους ο ινδικής καταγωγής Apu, ο ιδιοκτήτης του παντοπωλείου Kwik-E-Mart. Η σειρά έλαβε πρόσφατα κριτική από θεατές, οι οποίοι εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους σχετικά με τους στερεοτυπικούς χαρακτηρισμούς, όπως η προφορά του Apu, την φωνή του οποίου κάνει ο ηθοποιός Hank Azaria.

Η σειρά είναι γνωστή και για τις πολλές ατάκες της, όπως αυτή του Apu, η οποία αναγράφεται στον τοίχο του παντοπωλείου που λέει: «Σας ευχαριστούμε, ελάτε ξανά».

Ο Mark Cornell, από τη SimEx-Iwerks Entertainment, ένας από τους προγραμματιστές, είπε ότι στους πρώτους επισκέπτες περιλαμβάνονταν τρεις γενιές μιας οικογένειας, οι οποίοι τσακώνονταν για το ποιος είναι ο μεγαλύτερος φαν της σειράς.

«Το να βλέπεις τρεις γενιές να μπαίνουν μέσα, που όλοι αγαπούν τους “The Simpsons”, πώς μπορείς να το πεις αυτό για κάτι άλλο;» είπε στο WBTW.

Το κατάστημα βρίσκεται δίπλα σε ένα θεματικό θέατρο για τους “The Simpsons”, το οποίο αναμένεται να ανοίξει αργότερα φέτος.

'The Simpsons' favorite convenience store comes to life, Jay Croft, CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ