Το τουρκικό ΥΠΕΞ καταδικάζει τη νέα άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα
Το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας καταδικάζει, εντόνως, τη νέα 48ωρη άδεια που δόθηκε στον Δημήτρη Κουφοντίνα.
«Για ακόμη μία φορά καταδικάζουμε εντόνως την έγκριση, από τις ελληνικές Αρχές, μίας τέταρτης άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα, καταδικασμένο μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17ης Νοέμβρη», αναφέρεται σε ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ, που, συνεχίζοντας, κάνει λόγο για ασέβεια στη μνήμη των νεκρών.
«Τέτοια ανοχή σε έναν τρομοκράτη ο οποίος σκότωσε διπλωμάτες μας, είναι ασέβεια στη μνήμη τους και τις οικογένειές τους που υποφέρουν».
Ολοκληρώνοντας, η ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας τονίζει πως το να επιτρέπεται σε έναν «τρομοκράτη να επωφελείται από τέτοιους κανονισμούς δημιουργεί σοβαρή ανεπάρκεια στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας».

Η ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ
Πρόστιμο 300 ευρώ σε γυναίκα που οδηγούσε πατίνι υπό την επήρεια αλκοόλ - 2.500 οδηγοί ελέγχθηκαν σε 4 ώρες
07:53
Τουρκία: Επτά αστυνομικοί τραυματίες σε μάχη με τζιχαντιστές του ISIS
07:53
Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένη στο Ιπποκράτειο η ένοικος του διαμερίσματος που κάηκε
07:47
Σάμος: Νεκρός ο ένας από τους αγνοούμενους μετανάστες - Άλλοι 26 βρέθηκαν στην ξηρά
07:42