ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Δηλητηρίασε τον σύζυγό της με τις σταγόνες ματιού

ΗΠΑ: Δηλητηρίασε τον σύζυγό της με τις σταγόνες ματιού
YORK COUNTY POLICE

Για τη δολοφονία του συζύγου της κατηγορείται μια γυναίκα στη Νότια Καρολίνα, η οποία φέρεται να τοποθετούσε σταγόνες για το μάτι στο νερό του επί αρκετές μέρες.

Η 52χρονη Lana Clayton, συνελήφθη, όταν ο 64χρονος σύζυγός της Stephen βρέθηκε νεκρός στο σπίτι τους. Τέθηκε υπό κράτηση, όταν η τοξικολογική εξέταση έδειξε την παρουσία ενός χημικού που ονομάζεται τετραϋδροζολίνη, στο σώμα του άντρα. Το συστατικό αυτό συναντάται στις σταγόνες για το μάτι και στα ρινικά σπρέι, τα οποία δεν χρειάζονται ιατρική συνταγή.

Την Παρασκευή, η αστυνομία της απήγγειλε επίσης την κατηγορία της δηλητηρίασης στο φαγητό του, το διάστημα από 19 έως 21 Ιουλίου, οπότε και έγινε ο φερόμενος φόνος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα παραδέχτηκε ότι δηλητηρίασε το σύζυγό της, ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστά τα πιθανά κίνητρα της πράξης της.

Η αστυνομία τώρα εξετάζει ένα περιστατικό το 2016, κατά το οποίο η 52χρονη σημάδεψε το σύζυγό της στο κεφάλι με ένα τόξο, την ώρα που κοιμόταν. Το περιστατικό, τότε, είχε χαρακτηριστεί ατυχές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ