Τέσσερις νεκροί από πυροβολισμούς σε τράπεζα στο Σινσινάτι των ΗΠΑ
Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δύο ακόμη τραυματίστηκαν, όταν ένας ένοπλος άνοιξε πυρ σε τράπεζα στο Σινσινάτι των Ηνωμένων Πολιτειών, το πρωί της Πέμπτης, θέτοντας σε συναγερμό τις Αρχές. Ο δράστης είναι επίσης νεκρός.
Όπως ανέφερε ο αρχηγός της αστυνομίας Eliot Isaac, ο δράστης μπήκε στο κτίριο που βρίσκεται στην πλατεία Fountain Square στο κέντρο της πόλης, από το υπόγειο γκαράζ. Άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως και κατευθύνθηκε προς το λόμπι.
Οι αστυνομικοί τον πυροβόλησαν και ο δράστης είναι νεκρός, πρόσθεσε ο Isaac. Από τα πυρά τραυματίστηκαν πέντε άνθρωποι, εκ των οποίων οι τρεις υπέκυψαν στα τραύματά τους. Δεν διευκρινίστηκε αν τα θύματα ήταν πελάτες του υποκαταστήματος ή αστυνομικοί.
Ο δήμαρχος της πόλης John Cranley, ανέφερε ότι ο δράστης στόχευε αθώους ανθρώπους. Το κίνητρο του ενόπλου παραμένει άγνωστο.
Μια περιοχή στο κέντρο της πόλης αποκλείστηκε από την αστυνομία και πολλά ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο όπου βρίσκεται η τράπεζα.
Συγκλονίζει η μαρτυρία του Leonard Cain, ο οποίος έμπαινε στην τράπεζα την ώρα του συμβάντος. Σύμφωνα με το Cincinnati.com, ο ίδιος είδε τον δράστη να πυροβολεί μια γυναίκα, την ώρα που έμπαινε και εκείνη στην τράπεζα. Όπως είπε, οι γύρω της προσπαθούσαν να την ειδοποιήσουν, όμως εκείνη φόραγε ακουστικά και δεν τους άκουγε.
«Πέρασε την πόρτα και την πυροβόλησε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Cain, λέγοντας πως άκουσε τουλάχιστον 15 πυροβολισμούς.
Tαξίδια εντός Ευρώπης: Καταργούνται οι σφραγίδες - Τι ισχύει για τα βιομετρικά στοιχεία
01:00
Youth Pass: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων - Βήμα προς βήμα η διαδικασία
00:30
Οι Rolling Stones προϊδεάζουν με διαφημιστική καμπάνια για τον τίτλο του νέου τους άλμπουμ
23:58
Η FIFA αυξάνει τα χρηματικά έπαθλα για τις 48 ομάδες του Μουντιάλ 2026
23:46