Συναυλία-έκπληξη από Μαντόνα για τα θύματα του Παρισιού
Εμφάνιση – έκπληξη ως φόρο τιμής στα θύματα των επιθέσεων της 13ης Νοεμβρίου έκανε η βασίλισσα της ποπ, Μαντόνα, στην Place de la Republique του Παρισιού.
Η Μαντόνα, έχοντας στο πλάι της τον εννιάχρονο γιο της, τραγούδησε το εμβληματικό κομμάτι του Τζον Λένον Imagine, συνοδεία μόνο μιας κιθάρας.
Σε αντίθεση με τη μεγάλη συναυλία της διάσημης περφόρμερ στο AccorHotels Arena όπου ένα ενθουσιώδες, τεράστιο πλήθος είχε εξαντλήσει από νωρίς τα εισιτήρια, στην πλατεία Δημοκρατία λίγοι και καλοί έγιναν μύστες της συγκινητικής βραδιάς, περικυκλώνοντας τη βασίλισσα της ποπ, τραγουδώντας μαζί της και βγάζοντας φωτογραφίες.
«Ήμουν 20 χρόνων όταν είχα έρθει στο Παρίσι και εδώ αποφάσισα να ασχοληθώ με τη μουσική. Παρίσι, σε ευχαριστώ που φύτεψες αυτόν τον σπόρο στην καρδιά μου!», είπε μεταξύ άλλων, η Μαντόνα.
Υπό κράτηση μητέρα με τα τρία παιδιά της για βομβιστική επίθεση στην πρεσβεία των ΗΠΑ στη Νορβηγία
22:58
Η Χεζμπολάχ έτοιμη για μια μακρά σύγκρουση με το Ισραήλ δηλώνει ο ηγέτης της
22:46
Ο Ροναλντίνιο παρουσίασε τη φανέλα... Τζόρνταν της εθνικής Βραζιλίας για το Μουντιάλ 2026
22:34
Πιθανό ο Τραμπ να «τερματίσει» τον πόλεμο σε μία ή δύο εβδομάδες λέει πρώην απεσταλμένος των ΗΠΑ
22:22