ΚΟΣΜΟΣ

Κύπρος: Σοκαρισμένα και αφυδατωμένα βρέθηκαν τα 11χρονα αγόρια

Κύπρος: Σοκαρισμένα και αφυδατωμένα βρέθηκαν τα 11χρονα αγόρια
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σοκαρισμένα και αφυδατωμένα βρέθηκαν τα δυο 11χρονα αγόρια απήχθησαν το πρωί  από έναν 35χρονο κοντά στο σχολείο τους, σύμφωνα με την αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπο, Κλέλια Βασιλείου.

Η κα. Βασιλείου κάνει έκκληση σε όσους μεταδίδουν την είδηση ότι τα παιδιά βρέθηκαν ναρκωμένα να το διορθώσουν άμεσα, γιατί κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για προληπτικούς λόγους.

Οι κυπριακές Αρχές μετά από συντονισμένη επιχείρηση, εντόπισαν τα δύο αγόρια σε διαμέρισμα, κοντά στο Δημοτικό Σχολείο Καμάρων.

Ο άνθρωπος που ειδοποίησε την αστυνομία ανέφερε ότι ο αδερφός του, τον ενημέρωσε πως τα χαρακτηριστικά του δράστη, όπως τα έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, προσομοίαζαν με έναν γείτονα.

Επιπλέον του είπε ότι είδε τον φερόμενο δράστη να αλλάζει πινακίδες στο αυτοκίνητό του τις τελευταίες μέρες. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, έμοιαζε με τις περιγραφές που είχαν δοθεί από τις Αρχές.

Νωρίτερα, ο μάρτυρας ανέφερε σε δηλώσεις του ότι δύο αστυνομικοί εισήλθαν στο διαμέρισμα, όπου βρήκαν το δράστη με τα δύο παιδιά, οι οποίοι «έμοιαζαν σαν ναρκωμένοι».

Τα αγόρια απομακρύνθηκαν από τον έναν αστυνομικό και ο δεύτερος έμεινε στο διαμέρισμα με τον απαγωγέας, ο οποίος καθόταν απαθής στον καναπέ και δεν αντιδρούσε.

Ο δράστης είναι κυπριακής υπηκοότητας.

Οι πληροφορίες παραμένουν συγκεχυμένες, με το sigmalive να κάνει λόγο για δύο δράστες. Για τον 35χρονο που συνελήφθη και τον αδερφό του, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από την αστυνομία.

Εξετάζεται ως κίνητρο η απαγωγή για λύτρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ