ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Απέκρυψε το θάνατο της μητέρας της για να παρακολουθήσει τα «στάδια του θανάτου»

ΗΠΑ: Απέκρυψε το θάνατο της μητέρας της για να παρακολουθήσει τα «στάδια του θανάτου»
Enfield Police Department

Αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν αστυνομικοί στη Βόρεια Καρολίνα, καθώς μια 69χρονη γυναίκα είχε κρατήσει το πτώμα της μητέρας της στο σπίτι για να παρακολουθεί τα στάδια της… αποσύνθεσης.

Οι Αρχές της πολιτείας ανακοίνωσαν την Τρίτη ότι η Ντόνα Σου Χάτζινς απέκρυψε τον θάνατο της μητέρας της και στη συνέχεια έκρυψε το πτώμα της μέσα στο σπίτι για αρκετούς μήνες.

Όπως είπε η ίδια η 69χρονη στους αστυνομικούς, ήταν περίεργη να δει τα «στάδια του θανάτου».

Η γυναίκα συνελήφθη και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπη με κατηγορίες για απόκρυψη θανάτου, μια κακουργηματική πράξη κατά το αμερικανικό δίκαιο. Εκπρόσωπος του κέντρου κράτησης της κομητείας Χάλιφαξ δήλωσε την Τετάρτη ότι η γυναίκα έχει αφεθεί ελεύθερη μετά από την καταβολή χρηματικής εγγύησης.

Ωστόσο, παραμένει ασαφές εάν εκπροσωπείται από δικηγόρο. Η Washington Post γράφει η 69χρονη τηλεφώνησε σε γραφείο τελετών στις 7 Σεπτεμβρίου για να σχεδιάσει την κηδεία της μητέρας της. Η Χάτζινς φέρεται να είπε στους εργαζόμενους του γραφείου τελετών ότι τραυματιοφορείς είχαν πάρει από το σπίτι τη σορό της μητέρας της.

Όταν το γραφείο προσπάθησε ανεπιτυχώς να εντοπίσει τη σορό, τότε κάλεσε την αστυνομία.

Στη συνέχεια, αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της 69χρονης και εντόπισαν το πτώμα της μητέρας της, σε προχωρημένη αποσύνθεση. Εκτιμούν, μάλιστα, ότι βρισκόταν εκεί για αρκετούς μήνες.

«Κάθε φορά που κάποιος συγγενής πήγαινε από εκεί, μας περίμενε στην πόρτα και μας έλεγε ότι η γιαγιά κοιμάται ή κάτι τέτοιο» είπε ο Κένι Βαλέσκεζ, πρώην σύζυγος της κόρης της κατηγορούμενης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ